- - Световният калкулатор носи Windows 7 калкулатор за XP и Vista

Световният калкулатор носи Windows 7 калкулатор за XP и Vista

Реплика на системния калкулатор на Windows 7, Световен калкулатор предлага пълни функции на стандартен калкулатор. Може да се използва за изпълнение на основни аритметични функции, тоест добавяне, изваждане, умножение, деление и други.

Преносимият инструмент предлага малък интерфейс. Тъй като е разработен идентично с калкулатора на Windows 7, потребителите на Windows XP и Windows Vista може да обмислят да използват това приложение, за да му докоснат Windows 7.

Що се отнася до функционалността, можете да използвате товаинструмент за извършване на всички ваши основни изчисления. Той съхранява входната стойност и я показва над резултата. Можете също да запазите всяко изчисление, като кликнете върху М + или M- ключ. Калкулаторът предлага всички функции, които се намират във всеки стандартен, ненаучен калкулатор, като добавяне, изваждане, деление, умножение, корен, процент и реципрочност.

световна калкулатор

Преносим стандартен калкулатор, подобен на системен калкулатор на Windows 7. Той поддържа, Windows XP, Windows Vista и Windows 7; тестването беше проведено на Windows 7 x86 система

Изтеглете World Calculator

Забележка: Изисква .NET Framework 4.0

Коментари