- - Sådan deaktiveres Bixby-knappen på Samsung Galaxy-telefoner

Sådan deaktiveres Bixby-knappen på Samsung Galaxy-telefoner

Bixby er nu en del og pakke med Samsungsflagskibsenheder, der starter fra Galaxy S8. Den nye Galaxy Note 8 har også Bixby-knappen. I nærværelse af så mange virtuelle assistenter i Play Store, hvor meget få af dem kan matche ydeevnen af ​​Google Now, kan man blive tilgivet for at ville overføre Bixby-knappen til noget bedre. Det kan komme meget praktisk, hvis du har en defekt afbryderknap. Hvis du imidlertid vil deaktivere Bixby-knappen helt, er der en måde at udføre det på.

Denne proces blev udført på en Samsung Galaxy S8, men den er identisk for alle enheder, der har Bixby-knappen. Du skal køre version 2.0.03.3+ af Bixby for at dette kan fungere

Deaktiver Bixby-knappen

Start Bixby ved at trykke på Bixby-knappen, mestsandsynligvis placeret under volume-rockerne til venstre på din enhed. Dette fører dig til Bixby Home, Samsungs lune svar på Google Nu. Her ser du en tandhjul ikonet øverst til højre. Tryk på den, og vælg indstillingsindstillingen i rullemenuen.

Rul ned til Bixby-tast på indstillingsskærmen og tryk på den. På skærmen Bixby ser du to muligheder. Vælg 'Åbn ikke noget' for at deaktivere Bixby-knappen.

Hvis du ikke ser tandhjulikonet, vil du gøre detse sandsynligvis knappen for flere indstillinger repræsenteret af tre prikker. Tap på det og gå til Indstillinger. Rul ned, og tryk på Bixbby-tast, og vælg indstillingen 'Don´t open anything'.

Du kan også lukke Bixby-stemme fra den samme menu (kræves, hvis du vil lukke Bixby helt).

Deaktivering af Bixby Home

Ovenstående procedure forhindrer kun Bixby istarter, når der trykkes på knappen. Hvis du ruller til højre for din telefon (hvor Flipboard en gang tidligere har boet), har du stadig adgang til Bixby Home. Hvis du også vil deaktivere dette, er følgende procedure, hvordan du vil gøre det.

Start ved Startskærmen og Longpress på ethvert tomt rum. Når menuen UI-indstillinger startes, skal du rulle til venstre, indtil du ser en skabelon i Bixby Home. Oven på denne visning vil der være en tændingsafbryder. Slå det fra, og Bixby stopper helt med at trænge ind i dit liv.

Aktivering af Bixby Home og Button

Det er enkelt nok at aktivere Bixby. Ligesom når du prøver at deaktivere Bixby Home. Tryk længe på tapetet på hjemmeskærmen. Stryg til venstre og aktiver Bixby Home. Gå derefter til Bixby Home, tryk på indstillinger-knappen og aktiver Bixby-knappen. Så enkelt.

Husk, at Bixby fortsætter med at fungere, så længe stemmefunktionen er aktiveret. Du bliver nødt til at holde det deaktiveret for at være fri for Bixby en gang for alle.

Kommentarer