- - Sådan hostes en Facebook-festfest

Sådan er vært for en Facebook-festfest

Den traditionelle måde at dele noget på, hvad entendet er en video, et foto eller en lydfil, der skal deles den på sociale medier. Du poster det, og dine venner vil efterhånden se det, hvis det ikke går tabt med alt andet i deres tidslinjer. Facebook har en ny måde at se videoer på; se fester. En Facebook-watch-party er dybest set, du opretter en playliste med videoer, der er tilgængelige til at se på Facebook, og giver andre mennesker mulighed for at slutte sig til dig, mens du ser det.

Dette er en ny funktion, og den er tilgængelig på både webversionen og apps. Hvis du ikke kan se det endnu, skal du give det en dag eller to. Sørg for, at dine apps er opdaterede.

Facebook urfest - web

Besøg Facebook og klik inden i det nye indlægsfelt. Du skal se en Watch Party-indstilling med video, foto, følelse, aktivitet osv., Indstillinger. Klik på det.

Den første ting du skal gøre er at give dit urparti et navn. Du kan ændre navnet senere, hvis du vil.

Du kan derefter tilføje videoer til din urfest. Du kan se dine nyligt sete videoer og vælge dem, du kan søge efter videoer og nogle foreslåede videoer fra Facebook. Du behøver ikke at tilføje videoer. Du kan springe denne del over og tilføje videoer senere. Du kan også mærke folk deri, hvis du vil. Når du er færdig, kan du starte festen.

Når festen er startet, kan du tilføje videoer og invitere venner. Urfesten bliver lagt på din tidslinje, og dine venner kan også deltage i det.

Facebook urfest - app

Åbn Facebook-appen, og tryk på den nye indlægsknap. Der vil være en Watch Party-mulighed der. Tap på det, og giv dit parti et navn. Du har dog de samme videoindstillinger at vælge videoer fra dog igen. Du kan springe dette over til senere. Send festen til din tidslinje.

Når det er live, kan dine venner slutte sig til det. Du kan også trykke på knappen Flere indstillinger og få et link til at dele din urfest eller invitere dine venner.

Du kan forlade dit urparti midlertidigt eller bare afslutte det.

Urfest er en måde at få folk til at se mere påvideoer. Det er en type online aktivitet, som du kan deltage i med dine venner. Det er noget som de spil, du kan spille i Facebook Messenger, men det giver dig mulighed for at inkludere flere mennesker i aktiviteten. Denne funktion er måske mere velegnet til YouTube, hvor folk ser flere videoer.

Kommentarer