- - Korrupt et dokument for at købe mere tid [Life Hacks]

Korrupt et dokument for at købe mere tid [Life Hacks]

Arbejder du på en afhandling eller et forskningsartikelog fristen er nået? Eller måske kommer du for sent til den rapport, der skulle forelægges din manager? De fleste professorer og virksomhedsledere beder om at sende dem dokumentet via e-mail, som du kan gøre, selvom det er ufuldstændigt, ved at ødelægge det med Document Corrupter.

Ved åbning vises en fejlmeddelelse. Når du bliver spurgt om det, skal du blot svare ved at sige, at det ikke må have uploadet korrekt, derfor det korrupte dokument. Før du uploader det rigtige dokument, har du masser af tid derimellem (sandsynligvis en dag mere) til at arbejde på at udfylde dokumentet, inden du indsender det igen.

Document Corrupter er en onlinetjeneste tilhurtigt ødelægger et Word-dokument i .doc-format. Det understøtter både .doc- og .docx-formater. Når det er uploadet til korruption, vil det give et link til det beskadigede dokument, som du kan downloade.

Vigtig note: Gem IKKE det korrupte dokument i den samme mappe som originalkilden, fordi det kunne overskrive originaldokumentet. Du er blevet advaret.

Document Corrupter

For dem, der er nysgerrige efter at vide, hvordan en fejlmeddelelse ser ud, se skærmbillede nedenfor.

Word Corrupt Open

Der er en anden mulighed - Bland stykkerne, som, når det er markeret, vil gøre det 100% umuligt at gendanne dokumentet, men ikke vil producere en dejlig fejlmeddelelse, ifølge udvikleren.

Document Corrupter

Kommentarer