- - Send tweets i flere sprog med automatisk oversæt Twitter-tweets

Send tweets i flere sprog med automatisk oversæt Twitter-tweets

Oversæt automatisk Twitter-tweets er en webtjeneste, der oversætter og opdatererdin Twitter-tidslinje. Du kan oversætte dine tweets på flere sprog og indsætte adskillige versioner af en tweet på forskellige sprog på din Twitter-tidslinje. Processen inkluderer at logge ind med din Twitter-konto via denne webtjeneste og derefter bruge de forskellige sprogkoder, der er tilgængelige til automatisk at oversætte tweeten til et eller flere sprog.

For at oversætte dine tweets skal du gå til webstedet "Automatisk oversæt Twitter-tweets" og logge på din Twitter-konto fra den tilgængelige mulighed.

Log på

Når du logger ind, skal du tjekke de forskellige hash-tagstilgængelig på adskillige sprog, som kræves til oversættelse af tweets. Noter de sprog hash tags, som du muligvis har brug for, og gå til din Twitter-konto. Desværre er der ingen tilgængelige muligheder for at omdirigere dig til Twitter, så du bliver nødt til at besøge stedet separat.

Næste gang du skriver en tweet, skal du tilføje de relevante sprog hash-tags f.eks. (#de for tysk). Du kan tilføje en eller flere hash-tags efter din tweet for at oversætte den til flere sprog.

tweet

Dit tweet vises som standardEngelsk og andre sprog, som du ville have tilføjet hash-tags. Hvis du vil oversætte dine tweets hver gang, skal du først besøge og logge på din konto fra webtjenesten Automatisk oversæt Twitter-tweets og derefter tweet dine tweets med de relevante hash-tags.

Farshad (farshadiqbal) på Twitter - Mozilla Firefox 4

Besøg automatisk oversæt Twitter-tweets

Kommentarer