- - Gem faner i brugerdefinerede grupper til senere adgang [Chrome]

Gem faner i brugerdefinerede grupper til senere adgang [Chrome]

At ende med en masse åbne faner, når man arbejder online, er ikke en sjælden begivenhed. Ikke kun kan dette være irriterende, men det at sile gennem alle disse faner kan være en smerte. Det er her Tab Bundler, en Chrome-udvidelse, er praktisk. Med det kan du organisere og administrere åbne faner ved at gemme dem i brugerdefinerede grupper. For eksempel har du muligvis en gruppe faner relateret til musik, en anden gruppe relateret til arbejde og så videre. Denne udvidelse giver dig mulighed for at oprette bundter ved at gå til et vindue med alle dine åbne faner og klikke på Tab Bundler-knappen på værktøjslinjen. Indtast en titel til dit bundt, og tryk Gå ind at oprette et nyt bundt.

Du kan derefter indlæse dine gemte bundter ved at dobbeltklikke på bundtets navn i pop op-vinduet. Alternativt kan du åbne et bundt fra Omnibaren ved at skrive ”Tb”, trykke Tab og indtastning af navnet på dit bundt. Når du vil slette et bundt, du har oprettet, skal du holde musepekeren over bundtetnavnet og klikke på "x" -ikonet, der vises til højre for bundtets navn.

bundt

Du finder også en pil i bunden af ​​pop op-vinduet, som giver dig mulighed for at skifte en rullemenu, der lader dig aktivere eller deaktivere to indstillinger, Bed om at slette og Tillad udskiftning.

Muligheder

Vær opmærksom på, at det vil gøre det, hvis du sletter browsing cookiesfjern bundter gemt af Tab Bundler. Denne udvidelse er meget nyttig for dem, der sædvanligvis arbejder med flere faner og ønsker at få adgang til dem på et senere tidspunkt. Det giver hurtigere adgang og styring og kan gribes på nedenstående link.

Installer Tab Bundler til Google Chrome

Kommentarer