- - BetterLinks: Indsætter automatiske links til indhold af høj kvalitet på websteder [Chrome]

BetterLinks: Indsætter automatiske links til indhold af høj kvalitet på websteder [Chrome]

BetterLinks, en Chrome-udvidelse, kan du navigere på netteten hurtig og effektiv måde ved at indsætte kontekst relevante links til populært indhold af høj kvalitet. Det indsætter automatiske links til artikler, billeder og websteder, hvor du kan lære mere om de ting, du er interesseret i. Det fungerer perfekt og giver tilpassede anbefalinger til dig. Udvidelsen indsætter stiplet-understregede links på websteder, hvor du blot kan holde musen hen over disse links og se indhold i en kompakt pop-up. Følg linkene til relevante kilder, eller klik på Søg efter mere i pop op-vinduet for at se søgeresultater baseret på linket.

BetterLinks hjælper dig med at undgå rod og fører dig direkte til det relevante indhold. Udvidelsen henter indhold fra pålidelige kilder, f.eks. Wikipedia, NewYork Times, Amazon.com, TID og mere. BetterLinks-indsæt med stiplet-understregede links påwebsteder, så når du vil finde mere om et udtryk eller et emne, skal du blot holde musen hen over linkene og få korte beskrivelser i en pop-up, klikke på linket eller Søg efter mere mulighed.

BetterLinks

Når der klikkes på indstillingerne Søg efter flere, viser BetterLinks-tjenesten søgeresultater fra forskellige kilder i en ny fane.

BetterLinks Vis mere

Udvidelsen henter oplysninger fra flereressourcer. Den stiplede linje tager kun et par sekunder at vises, men vises først, indtil siden er indlæst fuldt. Du har måske bemærket, at nogle websteder understøtter denne mekanisme selv. Sådanne websteder har indlejret kode, der gør det muligt for disse 'infolinks' at oprette forbindelse til en relateret ressource for et emne eller et ord. Ikke alle websteder gør dog, og BetterLinks sigter mod at give dig den funktion uanset hvilket websted du besøger.

Det, der er lidt ved at sætte, er det for at gøre detBrug den udvidelse, du skal indtaste din e-mail. Mens udvikleren lover, at du ikke bliver spammet, gives der ingen grund til, hvorfor din e-mail er påkrævet. Udvidelsen bremser ikke et websted, når det indlæses. Du vil ikke bemærke nogen negative effekter på din browseroplevelse. Mens nogle kilder til infolinkene er autentiske og pålidelige (som Wikipedia), er andre lidt mindre, så vær forsigtig, hvor du læser oplysninger fra og verificerer det, hvis et websted ikke synes at være autentisk.

På baggrund af det ser det ud til, at BetterLinks erprivat og sikkert og sporer ikke nogen personlige oplysninger. Derudover er BetterLinks fuldstændigt deaktiveret på sikre (SSL) sider. Denne udvidelse giver dig mulighed for at finde svar på alle dine spørgsmål, når du surfer på nettet. Det kan være nyttigt, især når du har kort tid og har brug for at finde svar.

Installer BetterLinks til Google Chrome

Kommentarer