- - Sådan deaktiveres forudsigelsesemoji i iOS 10

Sådan deaktiveres forudsigelsesemoji i iOS 10

iOS 10 lavet betydelige batteridræning,ændringer til appen Meddelelser. Appen var oprindeligt enkel og bygget til ingen nonsensmeddelelser. Nu har det alt fra klistermærker til konfetti. Funktionerne, der er føjet til appen Messages, hjælper den med at konkurrere med andre messaging-apps som Facebook Messenger og Whatsapp. De tager også væk fra dens enkle interface. En meget hyped funktion, der blev tilføjet til meddelelser, var forudsigelige emoji. Når du skriver, foreslår meddelelser emoji, som du kan indsætte baseret på det forrige ord, du skrev. Dette er ikke kun en Messaging-appfunktion. Det er en forbedring af tastaturfunktionaliteten i iOS 10. Det er irriterende. Det er fint at bruge, når du skriver, men ikke når du skriver en note eller i et Skype-møde. Emojiene optager plads, og det kan opfattes som uprofessionelt. Sådan kan du deaktivere forudsigelige emoji i iOS 10.

iOS 10 har ikke en indbygget Off-switch til forudsigelig emoji. Hvis du vil slukke forudsigelige emoji, skal du gå med et arbejde rundt. Her er to.

Sluk forudsigelig tekst

Dette er åbenlyst ikke det største arbejde medproblemet. Forudsigende tekst er nyttigt, mens forudsigelsesemoji ikke er det. Hvis du føler, at du kan skrive uden forudsigelig tekst, kan du stå for at slå den fra. For at slukke for forudsigelig tekst skal du trykke på og holde på klodikonet og trykke på knappen 'Predictive' for at slå den fra.

Fjern Emoji-tastatur

Et bedre arbejde omkring for at slukke forudsigelige emojier at fjerne emoji-tastaturet. Hvis du fjerner tastaturet, viser iOS 10 ikke emoji-forslag. Du kan holde forudsigelig tekst på og bruge den til dens fulde fordele.

Åbn appen Indstillinger og gå til Generelt> Tastatur. Svej til venstre på emoji-tastaturet, og tryk på 'Slet' for at fjerne det. Når du skriver, vil alle tre forslag i den forudsigelige tekstbjælke være tekst. Der vil ikke være nogen emoji.

Predictive emoji er en dejlig funktion at have, hvis detvar begrænset til blot at sende apps. Desværre er dette ikke en funktion, der kun er besked-apps. Notes-appen understøtter f.eks. Også forudsigelsesemoji. Når det er sagt, ser det ud til, at nogle apps kan fravælge forudsigelige emoji, eller måske er iOS smart nok til at vide, at visse apps ikke har brug for denne funktion.

MS Word til iOS og Gmail til iOS er to appshvor, selvom du har aktiveret emoji-tastaturet og forudsigelig tekst er slået til, ikke vil du se forudsigelige emoji. Hvis du får emoji-forslag i en app, du hellere ikke vil se dem i, kan du slå det fra. Ulempen er, at du ender med at slå emoji til alle apps.

Kommentarer