- - Sådan fastgøres noter i Notes-appen i iOS 11

Sådan fastgøres noter i Notes-appen i iOS 11

Fremhævelsesfunktionen i iOS 11 er træk og slip. Desværre fungerer det ikke så godt i de nuværende iOS 11-betas. Bortset fra denne ene hovedfunktion er de andre funktioner i iOS 11 små. Faktisk er de ikke så meget som funktioner som forbedringer. Apple har forbedret en masse apps i iOS 11, og Notes er en af ​​de apps, der har modtaget betydelig opmærksomhed. I iOS 11 kan du scanne dokumenter i Notes-appen og lave håndskrevne noter. Notes-appen i iOS er langsomt blevet bedre fra år til år, og den udgør grundlæggende funktionalitet. I iOS 11 kan du endelig feste noter i Notes-appen.

Fastgør noter til toppen

Åbn Notes-appen, og vælg en notemappe. Stryg til højre på en note og slip den. Den højre bevægelse har kun en handling, der er knyttet til den, så det er alt, hvad det kræver at fastlægge noter. Når du fastgør flere noter, tilføjes de under den sidst fastgjorte note. Du kan ikke ændre rækkefølgen, hvor de fastgjorte noter vises i.

De fastgjorte toner adskilles med en tyk grådivider, som er slags svært at finde ud af. De fastgjorte noter har ikke et pin-ikon på dem. Der er en overskrift øverst på Notes-skærmen, der siger 'Pinned', og alle noter under det er dine bundne noter. Desværre er skillelinjen, der adskiller de fastgjorte noter fra de almindelige, næppe synlig. Det er et UI-problem, som Apple skal løse.

Fjern noter

Stryg højre på en fastgjort note for at løsne noter. Når du fjerner en note, vender den tilbage til listen over andre ikke-fastgjorte noter. Den er sorteret efter den dato, hvor den sidst blev ændret. Fastgørelse af en note tæller ikke som en ændring, så noterne sorteres efter sidste gang du foretager en redigering af dem.

Denne funktion er temmelig grundlæggende, men velkommenIkke desto mindre. Mange mennesker bruger Notes-appen til at fjerne tilfældige oplysninger eller for at ‘holde’ tekst fra udklipsholderen. Noten-appen har en søgefunktion, og det er sådan, brugere finder en bestemt note i en lang liste med noter. At spinde en note vil spare tid, der ellers ville blive brugt på at lede efter en bestemt note.

En fastgjort note tilføjer ikke et lag af sikkerhed tilen note. Det kan redigeres og slettes lige så let som enhver anden note. Hvis du vil forhindre, at noter redigeres, skal du låse noter med et kodeord.

Kommentarer