- - Sådan uploades GIF'er med lyd på Imgur

Sådan uploades GIF'er med lyd på Imgur

For nogle få år siden introducerede Imgur GIFV, en nyfilformat til GIF'er, der gjorde det muligt for dem at indlæse hurtigere og spille mere jævnt. Imgur tilføjer nu GIF'er med lyd. Dette er dybest set en virkelig, virkelig lav opløsningsvideo med lyd, men vi kalder den stadig en GIF. Foreløbig kan du kun oprette og uploade GIF'er med lyd fra Imgur's iOS-app. Du kan se og dele dem fra din desktopbrowser. I de kommende dage vil Imgur tilføje denne funktion til sin Android-app og dens webgrænseflade også.

GIF'er med lyd på Imgur

Sørg for, at du kører den nyeste version afImgur-appen på iOS. Åbn appen, og tryk på kameraknappen, og vælg en video fra din kamerarulle for at konvertere til en GIF. Du bliver nødt til at trimme den ned, så den kun er 30 sekunder lang eller mindre.

Når du har trimmet videoen, skal du trykke på højttalerikonet tilslå lyden fra og uploade den med lyd. Giv indlægget en titel, tilføj tags og tryk på Indlæg for at uploade det. Imgur opfordrer sine medlemmer af samfundet til at bruge det unmute tag med alle GIF'er med lyde. Du kan følge dette tag for at se, hvilke GIF'er med lyde andre deler.

GIF burde uploade med det samme, men det ser ud til, at der kan opstå problemer. Hvis du ikke kan se din GIF, kan du tjekke, om der var et problem med uploaden, og prøv igen.

For brugere, der gennemser Imgur, behøver du ikke være detbekymret for pludselig at spille en GIF med lyd højt midt på natten. GIF'erne er alle slået fra som standard, og medmindre du trykker på for at aktivere lydstyrken, hører du ikke et pip.

Dette er fantastisk, og alt sammen, men vi laver sjovos selv, hvis vi kaldte dette noget andet end videoer med lav opløsning. GIF'er er i det væsentlige bevægende billeder, men med meget lave opløsninger. Sikker på, HD GIF'er er en ting nu, men de er ikke nemme at fremstille, og filstørrelsen er så stor, at den dræber hele pointen med at bruge en GIF. GIF'er med lyd vil tage mere tid at indlæse, og selvfølgelig vil filstørrelsen være mindre. Det er sikkert at sige, at lyden også komprimeres.

Funktionen er relativt ny, så det er for tidligtsiger, om brugere vil kunne lide det eller ej. En ting er sikkert, ingen kan lide at vente på, at en GIF indlæses, så Imgur vil have optimeret dette så meget som muligt.

Kommentarer