- - Stream Fox News uden abonnement på kabel eller parabol

Stream Fox News uden abonnement på kabel eller parabol

De fleste mennesker prøver at holde sig ajour med det aktuellebegivenheder ved at se nyhederne, men dette kan være overraskende svært, hvis du ikke har et abonnement på kabel- eller tv-parabol. Nogle gange vil nyhedskanaler sætte gratis streams op for alle at se på YouTube. Andre kanaler er imidlertid ikke så generøse med at dele deres indhold uden et abonnement.

I dag viser vi dig det hvordan man streamer Fox News uden kabel- eller opvaskeabonnement. Hvis du ikke har en almindelig kabelpakke ogdu vil bare være i stand til at se Fox News en gang imellem, så er disse løsninger noget for dig. Først viser vi dig det officielle Fox News-websted, som du kan bruge til at streame, hvis du har et abonnement. Derefter taler vi om, hvordan du installerer og bruger to forskellige tilføjelser til Kodi mediecenter-softwaren, som du kan bruge til at streame Fox News, hvis du ikke har et abonnement. Endelig henviser vi dig til et websted, hvor du kan se uofficielle strømme af Fox News lige i din browser. Læs videre for at finde ud af mere!

Få VPN-nummer 1
30-dages pengene-tilbage-garanti

Sådan får du en GRATIS VPN i 30 dage

Hvis du har brug for en VPN en kort stund, når du f.eks. Rejser, kan du få vores toprankede VPN gratis. ExpressVPN inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skal betale for abonnementet, det er en kendsgerning, men det tillader det fuld adgang i 30 dage, og derefter annullerer du for en fuld refusion. Deres annulleringspolitik, der ikke stilles spørgsmål, lever op til navnet.

Se på Fox News-webstedet

Den hurtigste og nemmeste måde at streame Fox News på er at se en strøm, der er vært hos det officielle Fox News-websted.

Du kan besøge Fox News-webstedet på http://video.foxnews.com. På dette sted kan du se klip fra tidligere udsendelser samt se Fox News live. Du kan dog kun se 10 minutter med live nyheder uden abonnement. Når denne forhåndsvisningstid er udløbet, skal du indtaste dine login-detaljer for at fortsætte. Hvis du har en pakke fra en udbyder som AT&T, Verizon, Xfinity eller DirecTV, kan du indtaste dine oplysninger her og holde øje med.

Hvis du ikke har et kabelabonnementså vil du ikke være i stand til at se live nyheder på Fox News-webstedet, efter at din preview-periode er udløbet. I dette tilfælde skal du prøve en af ​​nedenstående metoder.

Se Fox News med Kodi

En fantastisk måde at se live tv af alle slags, somsåvel som at se tv og film på bestilling er at bruge Kodi mediecenter-softwaren. Denne open source-software blev oprindeligt designet til organisering og visning af mediefiler på din computer. Da softwaren imidlertid er open source, kan den udvides og tilføjes af enhver, der vil kode det. Dette betyder, at der er masser af ekstra indhold derude, som du kan tilføje til dit system.

For at få fuld funktionalitet ud af din Kodisystem, kan du installere tilføjelser, der giver dig adgang til nye funktioner og indhold. Uanset om du vil streame musik fra YouTube, se de nyeste episoder med hitshows som Game of Thrones eller se live sport, er der en Kodi-tilføjelse, der imødekommer dine behov.

Der er flere muligheder for at se live nyhedsstrømme ved hjælp af Kodi. Nedenfor viser vi dig to forskellige tilføjelser, som du kan installere for at se Fox News uden behov for abonnement.

Er du interesseret i dit privatliv?

På bare et øjeblik fortæller vi dig om installationKodi-tilføjelserne, men først skal vi tage spørgsmålet om sikkerhed op. Selve Kodi-softwaren er lovlig at bruge, dog er nogle af de tilføjelser, der er tilgængelige for det, udviklet af tredjepart. Disse uofficielle tilføjelser kan give dig mulighed for at streame indhold, der er ophavsretligt beskyttet, hvilket betyder, at hvis du overhovedet bliver fanget ved hjælp af tilføjelsesprogrammer (endda til at streame lovligt indhold), kan du hæve en bøde.

For at beskytte dig selv skal du bruge en VPN. Dette er et lille stykke software, som krypterer alle de data, der sendes via din internetforbindelse - hvilket betyder, at ingen kan se, hvilket indhold du har set. Dette er den bedste måde at beskytte dig selv, når du streamer tv-kanaler online.

Vi vælger vores anbefalede VPN baseret på et nummeraf overvejelser. Er forbindelseshastighederne hurtige nok til at se video i høj kvalitet? Er der nok servere i mange forskellige lande, så du altid kan finde den, du har brug for? Holder VPN-udbyderen dig i sikkerhed med stærk kryptering og en politik uden logning? Og understøtter VPN-softwaren en række forskellige operativsystemer?

Bedste VPN til Kodi er IPVanish

Sådan streames Fox News uden abonnement på kabel eller parabol - IPVanish

Den VPN, som vi anbefaler til Kodi, er IPVanish. Med denne premium VPN er forbindelsersuperhurtig, på ingen måde, fordi de vedligeholder over 850 servere i 61 lande. De har en streng politik, der ikke logger på og 256-bit AES-kryptering til at starte, med softwarestøtte til alle større operativsystemer og enheder.

Med en VPN på plads kan vi begynde at installere og bruge vores tilføjelser; men glem ikke denne eksklusive aftale nedenfor.

IPVanish tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du har en uge til at teste den risikofri. Bemærk, at Vanedannende tip-læsere kan spare enorme 60% her på IPVanish-årsplanen, hvilket tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Se Fox News med cCloud TV-tilføjelsen til Kodi

Vi starter med at introducere dig til cCloud TV,hvilket er en utrolig kilde til live tv-kanaler fra hele verden. Du kan se live tv-kanaler i kategorier som dokumentar (Animal Planet, Discovery Channels, National Geographic og meget mere), underholdning (hvor du kan finde kanaler som CBS, FOX, NBC, ABC og så videre), film (til kanaler som CBS-drama, Dom Kino fra Rusland eller iFilm Arabisk) og selvfølgelig nyheder. En dejlig bonusfunktion er inkluderingen af ​​live radiokanaler, så hvis du foretrækker at lytte til nyhederne i stedet for at se dem, er dette en mulighed.

Nyhedsafsnittet på cCloud TV er utroligtomfattende med live nyhedskanaler på engelsk, bengalsk, fransk, hindi, Gujarati og snesevis af andre sprog. Næsten enhver nyhedskanal, du kan tænke på, er her, fra BBC News 24 fra Storbritannien til Bloomberg TV India. Og naturligvis finder du også en live stream af Fox News her.

Sådan installeres cCloud TV-tilføjelsen til Kodi

  1. Begynd på din Kodi startskærmen
  2. Klik på indstillinger ikon, gå derefter til Filhåndtering
  3. Klik på Tilføj kilde
  4. Klik på det felt, hvor det står <Ingen>
  5. Indtast i denne URL: http://kod1help.com/kod1/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, inklusive http: //, ellers fungerer det ikke
  6. Giv kilden et navn. Vi kalder det KOD1
  7. Klik Okay
  8. Gå tilbage til din startskærmen
  9. Klik på Tilføjelser
  10. Klik på ikonet der ligner et åben boks
  11. Klik på Installer fra zip-fil
  12. Klik på KOD1derefter på KODI VIDEO ADD-ONS /, derefter CCLOUD ADDONderefter på plugin.video.ccloudtv-1.5.6.zip
  13. Vente et øjeblik, og du vil se en meddelelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges cCloud TV-tilføjelsen til Kodi

Nu har vi installeret cCloud TV på vores Kodi-system, vi kan bruge det til at se Fox News:

  1. Begynd på din Kodi startskærmen
  2. Gå til Tilføjelser
  3. Gå til Video-tilføjelser
  4. Klik på cCloud TV
  5. Rul ned til Nyheder og klik på det
  6. Rul ned til Fox News (News) (USA) (engelsk) og klik på det
  7. Vent et øjeblik, og Fox News-strømmen begynder

Se Fox News med SportsDevil-tilføjelsen til Kodi


På trods af sit navn kan SportsDevil-tilføjelseskanalenfaktisk bruges til en masse ting ved siden af ​​at se sport. Det har et direkte tv-afsnit, der indeholder strømme af live-tv fra hele verden med masser af amerikanske kanaler. Og selvfølgelig inkluderet i disse amerikanske kanaler strømme af Fox News.

Hvis du kan lide at se sport, skal du gøre detInstaller SportsDevil-tilføjelsen absolut, så du kan se live fodbold, fodbold, rugby, boksning, basketball og meget mere. Men selvom du ikke er interesseret i sport, og du bare vil se nyhederne eller andre live tv-kanaler, er denne tilføjelse stadig super nyttig!

Vi viser dig, hvordan du installerer SportsDevil-tilføjelsen til dit Kodi-system, og derefter hvordan du bruger det til at se Fox News live.

Sådan installeres SportsDevil-tilføjelsen til Kodi

  1. Begynd på din Kodi startskærmen
  2. Klik på indstillinger ikon, gå derefter til Filhåndtering
  3. Klik på Tilføj kilde
  4. Klik på det felt, hvor det står <Ingen>
  5. Indtast i denne URL: http://kdil.co/repo/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, inklusive http: //, ellers fungerer det ikke
  6. Giv kilden et navn. Vi kalder det kodil
  7. Klik Okay
  8. Gå tilbage til din startskærmen
  9. Klik på Tilføjelser
  10. Klik på ikonet der ligner et åben boks
  11. Klik på Installer fra zip-fil
  12. Klik på kodil, derefter kodil.zip
  13. Vente et øjeblik, og du vil se en anmeldelse, når kilden er installeret
  14. Vend tilbage til tilføjelsemenu, så ramt igen åben boks.
  15. Klik Installer fra depot
  16. Klik .www.Kodisrael.co.il arkiv, derefter Video-tilføjelser
  17. Finde SportsDevil, vælg derefter Installere
  18. Vent et øjeblik på bekræftelsen af, at din add-0n er installeret

Sådan bruges SportsDevil-tilføjelsen til Kodi for at se Fox News

Og med installationen af ​​SportsDevil komplet, så her kan du bruge tilføjelsen til at se Fox News:

  1. Begynd på din Kodi startskærmen
  2. Gå til Tilføjelser
  3. Gå til Video-tilføjelser
  4. Klik på SportsDevil
  5. Klik på Live TV
  6. Rul ned til com og klik på det. Alternativt kan du bruge usachannels.tv i stedet
  7. Rul ned til Fox News. I firkantede parenteser ved siden af ​​navnet vil det sige, hvilket show der kører i øjeblikket. Klik på titlen
  8. Vent et øjeblik, og Fox News-strømmen begynder

StreamFare

Ikke alle ønsker at installere ny software ifor at kunne se live tv. Hvis du ikke er interesseret i at bruge Kodi, kan du altid finde en strøm af Fox News, der køres gennem en webbrowser i stedet for et dedikeret program. Ulempen med denne tilgang er, at du ikke behøver at installere noget, og du kan begynde at se med det samme. Ulempen er, at websteder, der er vært for live tv-streams, muligvis bryder loven og kan lukkes eller flyttes uden advarsel.

Når det er sagt, hvis du vil have en nem måde at se Fox påNyheder uden kabelabonnement, du kan prøve StreamFare-webstedet. StreamFare er, mærkeligt nok, primært et sted om rejser og udforskning af nye steder. Du finder ud af, at hjemmesiden på dette websted er fuld af artikler om rejsetips.

StreamFare tilbyder dog også livestreams afde populære amerikanske nyhedswebsteder, så rejsende kan holde sig ajour med nyhederne, uanset hvor i verden de er. StreamFare har en 24/7 strøm af Fox News samt CNN, MSNBC, ABC og masser af andre amerikanske kanaler. Strømmene køres gennem YouTube-afspilleren, så de er meget kendte og lette at bruge, og kvaliteten er ret høj. Strømmene er typisk tilgængelige i 720p. Der er links til strømalternativer i bunden, markeret FOXNEWS STREAM-1 og STREAM-2, så hvis et af disse links ikke fungerer korrekt, kan du altid prøve det andet.

Dette sted er naturligvis uofficielt, og det fungerer muligvis ikke altid. Men vores test har fundet det være overraskende pålideligt med en løbende strøm af høj kvalitet 24/7 nyheder.

Du kan få adgang til Fox News-strømmen på http://streamfare.com/foxnews.html

Konklusion

Vi har delt en lang række måder at se Fox påNyheder, selvom du ikke har et kabel- eller opvaskeabonnement. Hvis du ser meget tv og ønsker at kunne se både live og on-demand indhold, anbefaler vi, at du installerer Kodi. Når Kodi er installeret, kan du udvide dens funktionalitet ved hjælp af tilføjelser, der lader dig se live-tv. Seriøse nyhedsbuffere vil elske cCloud TV-tilføjelsen, da den har masser af live-nyhedskanaler at vælge imellem, herunder Fox News. På den anden side vil sportsfans, der ønsker at se live sport såvel som live nyheder, elske tilføjelsen SportsDevil.

Alternativt, hvis du hurtigt vil tjekke ind på nyhederne nu og da, kan du nemt bruge StreamFare-webstedet til at holde dig opdateret om Fox News gennem din webbrowser.

Hvad er din foretrukne måde at se Fox News online? Dækkede vi det i artiklen ovenfor, eller har du et andet forslag til os? Del det derefter med os i kommentarerne herunder!

Kommentarer

</ Div>