- - Se Marvel's Punisher på Kodi, inklusive juridiske online-streams

Se Marvels The Punisher på Kodi, inklusive juridiske online-streams

Marvels seneste foray til tv-shows på Netflix erPunisher, et grusomt og overbevisende drama efter den tidligere Marine Frank Castle, da han tager ondskabsfuld og blodig hævn mod kriminelle, de korrupte og alle andre, som han finder værd at straffe. Da karakteren, spillet af Jon Bernthal, var sådan en favorit efter hans optræden i Daredevil sæson 2, har han nu en hel serie dedikeret til ham.

Showet er saftigt og chokerende, og ikke for at han besvimes af hjertet - men hvis du leder efter noget lidt mørkere og mere intens end den sædvanlige glade superheltpris, er dette et show at tjekke ud.

Dog er showet i øjeblikket kun tilgængeligt forse på Netflix, og der er ingen planer om at frigive det på andre platforme eller kanaler. Så hvad skal du gøre, hvis du vil se det? I denne artikel forklarer vi hvordan man ser The Punisher online.

Få VPN-nummer 1
30-dages pengene-tilbage-garanti

Sådan får du en GRATIS VPN i 30 dage

Hvis du har brug for en VPN en kort stund, når du f.eks. Rejser, kan du få vores toprankede VPN gratis. ExpressVPN inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skal betale for abonnementet, det er en kendsgerning, men det tillader det fuld adgang i 30 dage, og derefter annullerer du for en fuld refusion. Deres annulleringspolitik, der ikke stilles spørgsmål, lever op til navnet.

Sådan ser jeg strafmanden på Netflix

Den nemmeste og mest lovligt sikre måde at se påPunisher er at få en Netflix-konto. Med en Netflix-konto kan du streame episoder med tusinder af shows såvel som film, herunder nogle shows produceret af Netflix og Marvel sammen, som The Punisher, Daredevil, Jessica Jones og The Defenders. Når du logger ind på din Netflix-konto, kan du se et af disse shows i god kvalitet, streamet direkte til din enhed.

Men der kan være nogle problemer med at se ThePunisher på Netflix. På grund af licensproblemer og showets grafiske karakter er episoder ikke tilgængelige i alle lande. Selv hvis du har betalt for en Netflix-konto, hvis showet ikke er licenseret i det land, hvor du i øjeblikket befinder dig, vil du ikke kunne se det. Og nogle lande har kun adgang til en censureret version af showet med mindre blod og gore.

Hvis dette er tilfældet for dig, og du vil se hele, usensurerede episoder, kan du bruge en VPN til at se den amerikanske version af Netflix.

Hvorfor kun nogle VPN'er arbejder med Netflix

Hvis du tidligere har forsøgt at bruge en VPN medNetflix kunne du dog have været frustreret. Netflix har stadig mere sofistikeret VPN-detekteringssoftware til at forsøge at forhindre folk i at bruge VPN med deres service. De ønskede at forhindre folk i at få adgang til indhold uden for den region, hvor de boede.

Når du opretter forbindelse til en VPN, vil tjenestenkrypterer alle de data, du sender via internettet. Disse krypterede data sendes til en server i et andet land, hvor de dekrypteres og sendes på vej til sin oprindelige destination. Dette betyder, at det ser ud til websteder, som om du gennemser hvor end serveren befinder sig, så du kan få adgang til indhold fra det område.

Men VPN-detekteringssoftware som den, der bruges afNetflix kan se på metadataene (det vil sige oplysningerne om destinationen og oprindelsen af ​​dataene) og prøve at finde ud af, om du bruger en VPN. Netflix-websteder forhindrer også adgang fra en række IP'er, som det vides at blive brugt af VPN'er.

Alt dette betyder, at mange VPN'er ikke fungerer med Netflix for at lade dig se The Punisher.

VPN'er, der fungerer sammen med Netflix

Den gode nyhed er, at der er nogle VPN'er, somarbejder stadig med Netflix. Disse VPN'er arbejder for at sikre, at deres servere forbliver ukendt for Netflix, så du kan bruge deres tjenester på Netflix-webstedet og apps.

1. ExpressVPN

Hvordan man ser Marvel

ExpressVPN er kendt for begge dens supersnelle servere, somer ideelle til streaming af high definition-video og til at være en af ​​de mest pålidelige VPN-udbydere til at få adgang til Netflix. Det har et enormt netværk af servere i 145 byer i 94 lande, så du nemt kan oprette forbindelse til en server i USA for at se The Punisher på Netflix.

ExpressVPN-teamet arbejder for at holde sig ajour medNetflix's VPN-detektion, så så mange servere som muligt fortsætter med at arbejde med tjenesten. Hvis du imidlertid har prøvet flere servere og ikke fundet en, der fungerer, kan du kontakte deres kundeservice 24/7 for at bede dem om en anbefaling om, hvilken server de skal bruge. De vil være i stand til at henvise dig til en server, der fungerer med Netflix.

Softwaren til ExpressVPN er tilgængelig formasser af forskellige platforme, inklusive både nye og ældre versioner af Windows (Windows RT, Windows XP, Widows Vista og Windows 7, 8 og 10), og Mac OS, Linux og Android. Krypteringen er stærk 256-bit AES for at holde dine data sikre, og politikken uden logning beskytter dit privatliv.

Fordele
  • Fjernelse af blokering af amerikanske Netflix, BBC iPlayer og andre streamingtjenester
  • Super hurtige servere
  • Sikker kryptering og VPN-protokoller
  • Streng no-logs-politik
  • Live chat support tilgængelig.
Ulemper
  • Begrænsede konfigurationsindstillinger
  • Lidt dyrere end konkurrence.

Hvis du vil prøve ExpressVPN selv, skal du så drage fordel af dette eksklusive tilbud til læsere af vanedannende tip: køb den årlige plan, så får du 3 måneder ekstra! Dette gør den samlede pris bare $ 6,67 per måned. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål, så du kan prøve service gratis.

2. NordVPN

Hvordan man ser Marvel

En anden VPN-service, der fungerer godt for Netflix, er NordVPN. Denne service er meget fokuseret på privatliv, som digkan fortælle ved sin stærke kryptering og ingen logpolitik. Det har et af de største netværk af servere med mere end 1070 servere i 60 forskellige lande, hvilket gør det perfekt til at få adgang til regionalt indhold, såsom at se The Punisher gennem en server i USA.

NordVPN er perfekt til Netflix som den harNetflix-optimerede servere, som ikke kræver ekstra konfiguration for at bruge. Disse specielt nummererede servere er blevet konfigureret specifikt til at blive brugt til at få adgang til Netflix, og du kan finde instruktioner til at se Netflix på NordVPN-webstedet her. NordVPNs oplysninger siger, at disse servere i øjeblikket fungerer i USA såvel som Frankrig, Indien, Holland, Canada, Tyskland og Australien for at få adgang til Netflix.

Fordele
  • SPECIALTILBUD: 3-årig plan (75% rabat - link nedenfor)
  • Hurtige og stabile forbindelser
  • DNS-lækagebeskyttelse, kill-switch
  • Ekstra sikker dobbelt VPN til datakryptering
  • 24/7 kundeservice.
Ulemper
  • Kan ikke angive by eller provins i app.
Få en enorm rabat på 66% på NordVPNs to-års special til en samlet pris af bare $ 3,99 pr. måned, med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan ser man straffen på Kodi

En alternativ måde at se The Punisher på, hvis duhar ikke en Netflix-konto er at bruge tilføjelser til Kodi. Kodi er en populær open source mediecenter-software, som du kan installere på din telefon, tablet eller computer. Når den er installeret, kan du tilføje ekstra funktionaliteter til softwaren ved at installere tilføjelser som dem, vi beskriver nedenfor. De tilføjelser, vi introducerer dig til, kan bruges til at streame episoder af The Punisher over internettet gratis, selvom du ikke har en Netflix-konto.

Du skal installere en VPN for at bruge Kodi-tilføjelser

Som det måske er klart, tilføjelser, der lader dig seophavsretligt beskyttet indhold som The Punisher uden en Netflix-konto er ikke strengt lovligt. Hvis du vil bruge disse tilføjelser, skal du være forsigtig, for hvis din internetudbyder fanger dig streaming af indhold ulovligt, kan du være ansvarlig for en bøde eller for retsforfølgning.

Af denne grund opfordrer vi brugerne til at få en VPN, hvisde planlægger at bruge tilføjelser til Kodi. VPN krypterer dine data for at gøre det umuligt for din internetudbyder eller retshåndhævelse at spore din internetbrug og se, om du streamer indhold.

IPVanish - Den bedste VPN for Kodi

Hvordan man ser Marvel

Hvis du søger efter en VPN-udbyder, der skal bruges med Kodi, anbefaler vi IPVanish. Denne provider har lynhurtig forbindelsehastigheder, der er fremragende til streaming af video, plus stærk 256-bit kryptering for at holde dine data sikre og en ikke-loggingspolitik for at beskytte dit privatliv. Servernetværket giver dig adgang til mere end 1000 servere i mere end 60 lande, og softwaren er tilgængelig til Android, iOS, PC og Mac.

IPVanish tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du har en uge til at teste den risikofri. Bemærk, at Vanedannende tip-læsere kan spare enorme 60% her på IPVanish-årsplanen, hvilket tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Med en VPN til at beskytte dig kan vi gå videre til installation og brug af tilføjelsesprogrammer til at se The Punisher.

Elysium

Elysium-tilføjelsen er en af ​​vores favoritter tilmuligheden for at se et stort udvalg af tv-shows og film. Der er endda et bestemt afsnit til Marvel-indhold, som fans af The Punisher vil sætte pris på.

Sådan installeres Elysium-tilføjelsen til Kodi

  1. Start på din Kodi startskærmen
  2. Klik på indstillinger ikon der ligner en kugle, gå derefter til Filhåndtering
  3. Klik på Tilføj kilde
  4. Klik hvor det står <Ingen>
  5. Indtast følgende URL, inklusive http: //: http://noobsandnerds.com/portal/
  6. Navngiv kilden som noget noobsandnerds
  7. Klik Okay
  8. Gå tilbage til din startskærmen
  9. Klik på Tilføjelser
  10. Klik på ikonet der ligner et åben boks
  11. Klik på Installer fra zip-fil
  12. Klik på noobsandnerdsderefter på noobsandnerds Repo (2.3.0) .zip
  13. Vente et øjeblik. Når installationen er afsluttet, ser du en anmeldelse
  14. Klik på Installer fra depot
  15. Klik på noobsandnerds Repository
  16. Klik på Video-tilføjelser
  17. Finde Elysium og klik på det
  18. Du vil se en skærm, der beskriver tilføjelsen. Klik på på menuen nederst Installere
  19. Vente et øjeblik igen. Du vil se en anden anmeldelse for at fortælle dig, at tilføjelsen er installeret

Sådan bruges Elysium-tilføjelsen til Kodi

Nu er tilføjelsen installeret, her bruges det til at se The Punisher:

  1. Begynd på din Kodi hjemmeside
  2. Gå til Tilføjelser
  3. Gå til Video-tilføjelser
  4. Klik på Elysium
  5. Gå til Søg, derefter til TV-shows
  6. Type Punisher i tekstfeltet, og tryk på enter
  7. Du vil se Marvel's The Punisher øverst på resultatlisten. Klik på titlen og derefter på Sæson 1
  8. Klik på titlen af enhver episode for at se en liste over strømme. Klik på en strøm, så starter videoen

Covenant

En anden tilføjelse til Kodi, som du måske vil tjekke, er Covenant. Dette har også et stort udvalg af film og tv-shows, herunder The Punisher, og har ofte episoder i høj kvalitet.

Sådan installeres Covenant-tilføjelsen til Kodi

  1. Begynd ved din Kodi startskærmen
  2. Find kugleformet indstillinger og klik på det, gå derefter til Filhåndtering
  3. Gå til Tilføj kilde
  4. Klik på det felt, hvor det står <Ingen>
  5. Indtast denne URL: https://archive.org/download/repository.xvbmc
  6. Navngiv kilden med et navn som f.eks xvbmc
  7. Klik Okay
  8. Gå tilbage til startskærmen
  9. Klik på Tilføjelser
  10. Klik på ikonet der ligner et åben boks
  11. Klik på Installer fra zip-fil
  12. Klik på xvmbcderefter på xvbmc-4.2.0.zip
  13. Vente i et øjeblik. Når kilden er installeret, ser du en anmeldelse
  14. Klik på Installer fra depot
  15. Klik på XvBMC (tilføjelser) REPOsitory
  16. Klik på Video-tilføjelser
  17. Finde Covenant og klik på det
  18. Du vil se en skærm med oplysninger om tilføjelsen. Klik på Installere i menuen nederst
  19. Vente i et øjeblik. Du får en ny anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges Covenant-tilføjelsen til Kodi

Når installationen er udført, så finder du og ser det ønskede show med Covenant og her:

  1. Begynd på din Kodi hjemmeside
  2. Gå til Tilføjelser
  3. Gå til Video-tilføjelser
  4. Klik på Covenant
  5. Gå til Søg, derefter til TV-shows
  6. Type Punisher i tekstfeltet, og tryk på enter
  7. Du vil se Marvel's The Punisher øverst på resultatlisten. Klik på titlen og derefter på Sæson 1
  8. Klik på titlen af enhver episode for at se en liste over strømme. Klik på en strøm, så starter videoen

Konklusion

Marvel-fans vil ikke gå glip af det senesteNetflix-show, The Punisher. Hvis du har en Netflix-konto, kan du streame showet gennem Netflix. Det er dog ikke tilgængeligt i alle lande og censureres nogle steder. Du kan omgå dette ved at bruge en VPN til at oprette forbindelse til USA, før du logger ind på Netflix, så du kan se den amerikanske version af Netflix-indhold. Til Netflix anbefaler vi, at du bruger ExpressVPN og NordVPN.

Alternativt kan du bruge tilføjelser til Kodimedia center software til at se showet gratis. Tilføjelserne Elysium og Covenant kan begge bruges til at streame showet i fulde episoder og i høj kvalitet. Når du bruger Kodi-tilføjelser foreslår vi, at du bruger en VPN som IPVanish for at beskytte dig selv.

Har du fulgt med The Punisher? Hvilken metode bruger du for at se showet? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Kommentarer

</ Div>