- - Deaktiver automatisk søvn for at forhindre, at den bærbare computer sover i Ubuntu

Deaktiver automatisk søvn for at forhindre, at den bærbare computer sover i Ubuntu

Lad mig først introducere dig rollen somApplets i Ubuntu. Applets er små programmer, der er til engang, der findes i panelet. De kan bruges til at udføre enhver opgave som overvågning af bestemte aspekter af din computer eller til at give nyttige oplysninger om andre computere på netværk osv.

Det jegnhibit Applet lader brugeren forhindre den bærbare computerautomatisk sovende begivenhed, når den bærbare computer er inaktiv. Dette kan være påkrævet med gamle eller proprietære programmer såsom VMWare. Du kan også ofte skifte til strømbesparende tilstand, når du ser en film. Dette kan simpelthen gøres ved hjælp af en applet, og alt hvad man skal gøre er at klikke på ikonet for at auto-suspendering skal hæmmes, og klikke på det igen for normal drift.

Alle applets kan aktiveres på samme måde, for at aktivere hæmmeprogrammet, højreklik på det frie område i panelet og vælg Føj til panel mulighed.

Føj til panel

Listen over alle tilgængelige elementer vises, vælg nu Inhibit Applet fra listen.

Inhibit Applet

Klik på Tilføje for at tilføje denne applet til panelet. Nu er det meget let at tænde / slukke for strømbesparende tilstand ved at klikke på det tilgængelige ikon på panelet.

Sluk for aktiveret

Hvis du ikke ønsker at bruge det, kan du blot fjerne det fra panelet ved at højreklikke på det og vælge Fjern det fra panelet mulighed. God fornøjelse!

Kommentarer