- - Deaktiver automatisk pegefelt automatisk, når musen er tilsluttet [Ubuntu]

Deaktiver automatisk pegefelt, når musen er tilsluttet [Ubuntu]

Nogle brugere foretrækker at bruge en mus over den bærbare computertouchpad, mens andre kræver skift mellem de to (f.eks. når du spiller spil). Det kan være lidt besværligt at bruge en mus, mens pegefeltet er aktiveret, da man ofte kan ende med at lukke et vigtigt vindue eller annullere en igangværende opgave ved et uheld på grund af et tryk på pegefeltet. Mens de fleste bærbare computere har en mulighed for at deaktivere pegefeltet ved at trykke på deaktiveringsafsnittet, er det stadig upraktisk at kontinuerligt skifte mellem musen og pegefeltet. Hvad der kan være mere praktisk, er et program, der automatisk kan deaktivere touchpad, når en mus er tilsluttet og vice versa. Touchpad-indikator er en app-indikator applet til Ubuntu, som gør detnetop det. Det viser den aktuelle status på pegefeltet og giver muligheder for automatisk at deaktivere / aktivere den, når en mus er tilsluttet / ud. Dette kan hjælpe dig med at undgå utilsigtede haner på pegefeltet, hvilket kan resultere i et uønsket resultat (f.eks. Lukning af et vigtigt vindue).

For at komme i gang skal du indtaste følgende kommandoer i terminalen for at installere touchpad-indikator:

sudo add-apt-repository ppa:atareao/atareao
sudo apt-get update
sudo apt-get install touchpad-indicator

Når det er gjort, skal du starte Touchpad-indikator fraUnity Dash og gå til Præferencer i systembakke-menuen. Du kan også bruge systembakke-menuen til manuelt at aktivere eller deaktivere pegefeltet, skjule app-indikatorikonet og for at afslutte touchpad-indikatoren.

Skærmbillede i 2010-09-20 02 ^% 05 ^% 26

Fra Indstillinger, kan du indstille en brugerdefineret hotkey til deaktivering afPegefeltindikator, auto-start den ved systemstart, og ændring af ikonets tema i systembakke. De mest praktiske tilgængelige indstillinger er værktøjet til at deaktivere touchpad, når musen er tilsluttet, og til at aktivere touchpad ved systemstart. Aktivering af disse indstillinger kan hjælpe dig med at deaktivere pegefeltet automatisk, når en mus er tilsluttet og holde den aktiveret som standard ved systemstart.

Indstillinger

Du kan hente kildepakken med TouchPad-indikator fra linket Launchpad, der er angivet nedenfor.

Download Touchpad-indikator

Kommentarer