- - Hvordan man spiller Path of Exile på Linux

Sådan spiller du Path of Exile på Linux

Path of Exile er et gratis, online rollespiltil Microsoft Windows. Det er centreret rundt i verden af ​​Wraeclast og er elsket for sine karaktertilpasningsmuligheder og PVP-tilstande. I den længste tid kørte Banens eksil ikke på Linux. Takket være værktøjer som Lutris, vin og Steam Play, ændrer tiderne sig. Derfor vil vi i denne artikel overveje, hvordan du kan spille Path of Exile på Linux!

Bemærk: Banen i eksil var ikke designet til at køre på Linux, så husk at instruktionerne beskrevet i dette indlæg muligvis ikke fungerer i alle tilfælde. Følg dem på din egen risiko!

Metode 1 - Lutris / vininstruktioner

Hvis du vil spille Path of Exile på Linux,den bedste måde at få det til at fungere er med Lutris.com DirectX9 installationsskript. I dette afsnit af guiden vil vi gennemgå de trinvise instruktioner for, hvordan PoE fungerer.

Trin 1: Path of Exile er et Windows-program, og den nemmeste måde at installere det er gennem Valves Steam-butik, så det er vigtigt, at du har den nyeste version af Wine sat op og klar til at gå.

Lutris automatiserede installationsskript til PoE kræver ikke specifikt Wine-Staging og fungerer sandsynligvis med enhver udgivelse af Wine, der er version 3.0.

For at få vin til at arbejde på Linux skal du gå over til vores installationsvejledning.

Trin 2: Nu, hvor Wine er installeret på din Linux-pc, skal du installere Lutris-spiladministrationsprogrammet på Linux. Uden det fungerer det automatiserede installationsskript ikke.

For at installere Lutris-applikationen, tjek vores dybdegående tutorial om emnet! Alternativt skal du gå til det officielle Lutris-websted, klikke på "Downloads" og få fat i en version til dit Linux OS.

Trin 3: Når Wine and Lutris er i gang på din Linux-pc, er det tid til at starte spilinstallationen. Gå til Path of Exile-spillesiden på Lutris.com.

Find ”på sidenSteam (Windows)”Og klik på installationsknappen for at starte scriptet i Lutris.

Trin 4: Når installationsskriptet åbnes i Lutris, ser du en advarselsmeddelelse, der fortæller dig, at du skal installere Wine. Klik på “OK” for at lukke det og lade det fortsætte med installationsprogrammet.

Trin 5: Når du afviser vinadvarslen, vil Lutris straks hente E-synk og Windows-versionen af ​​Steam. Læn dig tilbage og vær tålmodig, mens installationsprogrammet gør sine ting.

Trin 6: E-synkronisering og Steam til Windows downloades på din Linux-pc. Nu skal du logge ind på Steam. Klik på “Log ind på en eksisterende konto”, og indtast dine Steam-kontooplysninger.

Trin 7: Umiddelbart efter at du har logget på Steam, installerer Lutris-installationsprogrammet Path of Exile-installationsprogrammet.

Klik på “Næste”, “Næste” og “Afslut” for at starte download. Spillet gemmes i vinen C: / drev på din Linux-computer.

Trin 8: Lad Eksilens vej downloades via Steam in Wine. Når downloadet er afsluttet, skal du klikke på "Play" for at starte spillet!

Du kan også når som helst køre Path of Exile ved at søge efter den i applikationsmenuen på dit Linux-skrivebord.

Metode 2 - Steam Play-instruktioner

En anden måde at spille Path of Exile på Linux er gennem Steams nye, indbyggede emuleringssoftware kendt som Steam Play. Så i metode 2 vil vi gennemgå, hvordan du kan få PoE til at arbejde på Linux på denne måde.

Husk, at fordi vi bruger SteamSpil, du bliver nødt til at have det tændt i din Steam-klient på Linux (sørg for at aktivere ikke-understøttede spil også). Hvis du ikke er sikker på, hvordan du aktiverer denne funktion, gør dig selv en tjeneste og tjek vejledningen "Sådan spiller du moderne Windows-spil på Linux med Steam Play".

Når du har Steam Play, der arbejder på din Linux-pc, skal du følge nedenstående trin for at få banen til eksil.

Trin 1: I Steam-applikationen skal du klikke på “Store” -knappen øverst for at gå til Steam-butiksområdet.

Trin 2: På Steam's storefront skal du kigge efter søgefeltet og klikke på det med musen. Skriv derefter "Banen i eksil" og tryk på Gå ind på tastaturet.

Trin 3: I søgeresultaterne skal du klikke på “Banen i eksil” for at tage Steam til dens butiksside.

Trin 4: Klik på knappen "Spil spil" for at installere det på Linux.

Trin 5: Når Path of Exile er færdig med at installere på din Linux-pc, skal du klikke på “Library”, finde Path of Exile på listen og klikke på “Play” -knappen for at starte spillet.

Det er også muligt at starte spillet ved at søge efter “Path of Exile” i din applikationsmenu.

Disclaimer: på ProtonDB-webstedet siger det, at PoE fungerer på Linux, men har nogle problemer for nogle mennesker. Hvis du har problemer med at køre det på Linux, skal du kontrollere siden. Det hjælper dig med at finpudse spillet, så det kører bedre på din Linux-opsætning.

Kommentarer