- - Sådan installeres Ultimate Maia GTK-temaet på Linux

Sådan installeres Ultimate Maia GTK-temaet på Linux

Ultimate Maia er et "let på øjnene" materialeDesigntema til GTK og Gnome. Det består af dybe flade farver og forskellige accenter. Det spejler specifikationerne for Google Material Design og blev berømt ved at være standardtemaopsætningen for Manjaro Linux. Det er dog muligt at nyde denne GTK-hud på andre Linux-operativsystemer.

Download Ultimate Maia GTK

Ultimate Maia GTK-temaet er tilgængeligt for alleLinux-brugere via OpenDesktop-webstedet. På siden er der flere forskellige versioner af GTK-temaet med forskellige accentfarver. Disse accentfarver er blå, grøn, grå, sort, orange og violet.

Følg downloadinstruktionerne nedenfor for at få hænderne på Ultimate Maia GTK-temaet i din foretrukne accent.

Blå

Blue Maia-temaet er øverst på "Filer"liste på OpenDesktop. For at få det, skal du klikke på temasiden. Vælg derefter knappen "Filer" på siden. Derfra skal du klikke på den blå download-knap ved siden af ​​“Ultimate-Maia-Blue.tar.xz” for at starte download.

Grøn

Vil du prøve den grønne version af Maia? Gå over til den officielle temaside på OpenDesktop og klik på “Filer”. Når du er der, find “Ultimate-Maia-Green.tar.xz” og klik på det blå download-ikon for at få det på din pc.

Grå

Der er et Gray Maia-tema tilgængeligt, og hvisdu leder efter at prøve det ved at gå til filsiden på OpenDesktop. Se efter "Ultimate-Maia-Grey.tar.xz," og klik på den blå download-knap for at få temaet.

Sort

Maia ser godt ud i sort, så hvis du gerne vil have detBlack Maia, find knappen “Filer” på Ultimate Maia's OpenDesktop side. På den side skal du klikke på den blå download-knap ud for “Ultimate-Maia-Black.tar.xz” for at få den.

orange

Mens Orange måske ikke er mange menneskers førstevalg for en accentfarve, det er en mulighed for dem, der ønsker den. For at få det, skal du gå til fanen "Filer" på temasiden Maia og klikke på den blå download-knap ud for "Ultimate-Maia-Orange.tar.xz."

Violet

Elsker du farven violet? Hvis det er tilfældet, kan du overveje at gribe Violet Maia-temaet! For at få det, skal du gå til afsnittet "Filer" på temasiden Ultimate Maia og klikke på download-knappen ud for "Ultimate-Maia-Violet.tar.xz".

Installer Ultimate Maia GTK

Hvis du vil installere et af Maia GTK-temaerne på Linux,skal du først udpakke indholdet i TarXZ-arkivet. For at starte ekstraktionen til temaet skal du åbne et terminalvindue. Når terminalvinduet er åbent, skal du bruge CD kommando for at flytte kommandolinjessessionen i biblioteket "Downloads".

cd ~/Downloads

Inde i download-biblioteket kan du pakke TarXZ-arkivet ud. Husk, at da der er en lang række forskellige temaer, bliver vi nødt til at bruge wildcard-funktionen.

Bemærk: wildcard-funktionen (*) registrerer automatisk resten af ​​filnavnet, så du behøver ikke at gøre det.

tar xvf Ultimate-Maia-*.tar.xz

Alternativt, hvis du ikke kan lide at bruge Tari et terminalvindue, åbne Linux filhåndtereren og klik på "Downloads". Find derefter dit TarXZ Ultimate Maia-arkiv, højreklik på det og vælg "udpakke" for at dekomprimere det.

Når arkivet er uddraget, skal det vises i en undermappe med en etiket "Ultimate-Maia-COLOR".

Indstil hele systemet

Det er bedst at opsætte Ultimate Maia-systemvej at gå, hvis du har flere brugere på din Linux-pc, og du vil have dem alle til at opleve og nyde det samme GTK-tema. For at installere Maia hele systemet, skal temafilerne placeres i / Usr / share / temaer /.

For at starte installationen for Ultimate-Maia, skal du flytte din terminal til "Downloads" -kataloget (forudsat at kommandolinjessessionen ikke allerede er der).

cd ~/Downloads

Brug download-biblioteket til mv kommando sammen med jokertegnets funktion (*) og sudo at flytte de temafiler, der tidligere er uddraget fra TarXZ-arkivet, i systemtema-mappen.

sudo mv Ultimate-Maia-*/ /usr/share/themes/

Hvis du har besluttet at installere flere Ultimate Maia-temaer, skal du gentage processen, indtil alle temafiler er i det rigtige bibliotek.

Konfigurer til en enkelt bruger

Kun planer om at bruge Ultimate Maia GTK til en enkelt bruger? I så fald skal du konfigurere GTK-temaet, der er konfigureret på din bruger. For at gøre dette, flyt terminalsessionen til "Downloads" -mappen ved hjælp af CD.

cd ~/Downloads

Når du er inde i mappen "Downloads", skal du bruge mkdir kommando til at oprette et nyt ~ / .themes-bibliotek i din hjemmemappe.

mkdir -p ~/.themes

Bruger mv kommando, installer Ultimate Maia-temaet for den enkelte bruger, der ønsker at køre Ultimate Maia.

mv Ultimate-Maia-*/ ~/.themes/

Sørg for at gentage denne proces, hvis du planlægger at bruge flere Maia-temaer.

Aktivér Ultimate Maia

Hvis du vil bruge Ultimate Maia GTK-tema, skal duaktiver det i dit skrivebordsmiljø. For at gøre dette skal du åbne indstillingerne og få adgang til området "Udseende". Eller, hvis du har brug for hjælp til at aktivere temaer, skal du kontrollere følgende links på listen herunder.

  • Kanel
  • Gnome Shell
  • LXDE
  • Makker
  • budgie
  • XFCE4

Kommentarer