- - Skjul / vis skjul på spotlight fra menulinjen i OS X

Skjul / vis Skjul spotlight-søgning fra menulinjen i OS X

Vi har grundigt drøftet magten ogpotentiale ved Spotlight-søgning, da det har været en grundpille i OS X, siden OS X Tiger (10.4) blev frigivet i april 2005. Det giver dig magten til smart-søgning gennem arkiver, filer, mapper, endda internettet fra et praktisk sted ; Du kan endda køre beregninger, slå oversættelser og næsten alt under solen og derefter nogle. Hvis du imidlertid har fundet et alternativ til spotlight-søgning eller bare ikke synes om det, kan du deaktivere det gennem en smule Terminal-trickery. Skønt vi kraftigt må fraråde at deaktivere det, før vi fuldt ud sætter pris på, hvad det virkelig kan gøre; det bliver måske bare din bedste ven. Men hvis du har gjort dig opmærksom, er det sådan, du kan fjern Spotlight-søgning fra OS X.

skjul spotlight

For optagelsen er følgende procedure kunskjul ikonet og UI-elementerne i Spotlight-funktionen i menulinjen i OS X, dette vil faktisk ikke deaktivere det. Spotlight og dens service vil fortsætte med at køre og indeksere i baggrunden, som du måske kan se på aktivitetsmonitoren.

Lad os komme til det. For at skjule Spotlight, lad os starte den kraftfulde Terminal-app og skriv følgende.

sudo chmod 600 /System/Library/CoreServices/Search.bundle/Contents/MacOS/Search; killall SystemUIServer

Deaktiver spotlight - Borte

Ovenstående kommando er to gange. Den starter først appen og genstarter derefter System UI-serveren. Når du trykker på enter, opdateres skærmen, menulinjen blinker hurtigt, og du kan se, at Spotlight-ikonet er væk.

Hvis du efter at have gemt Spotlight, er du klar over dårskhedenaf dine måder og ønsker at gendanne Spotlight-søgning, kan vi også vise dig det. Endnu en gang vender vi tilbage til terminalen, og vi vil indtaste følgende streng.

sudo chmod 755 /System/Library/CoreServices/Search.bundle/Contents/MacOS/Search; killall SystemUIServer

Deaktiver spotlight - vises

Og dette vil gendanne Spotlight-søgning igen. Det skulle tage sig af det. Vi må gentage, at der ikke er et reelt formål bag at skjule Spotlight-søgning, da du bare slipper af med en helt fin funktion, men hvis du har fundet en bedre løsning end Spotlight-søgning, så del den med os i kommentarerne herunder .

via MacLife

Kommentarer