- - Sådan føjes en note til en skissefil

Sådan føjes en note til en skissefil

Sketch er en populær og kraftfuld billedredigeringsapp, men det gør ikke meget for at hjælpe dig med at organisere det arbejde, du har brug for på et bestemt projekt. Noter er et Sketch-plugin, der giver dig mulighed for at oprette noterinde i en Sketch-fil. Målet er at være i stand til at registrere feedback eller ændringer, du har brug for, til en fil deri, hvilket gør det lettere at finde, når du kommer på arbejde.

Installer noter, og åbn Sketch. Gå til Plugins, og du vil se 'Noter' vises i menuen. Klik på den for at tilføje en note.

skitse-plugin

Noten er designet til at ligne en klistret note;det er en gul firkant med et tekstfelt tilføjet til det. Når du tilføjer en note, er tekstfeltet aktivt, så du kan begynde at skrive noten med det samme. Du kan anvende tekstformater på noten. Hver tekststil understøttet af Sketch kan bruges til at stilisere teksten i noten.

skitse-notes

Noter tilføjer i det væsentlige en form og en tekstboks tildin fil. Plugin opsummerer hele processen med at tilføje en form og tekstboks i et enkelt klik. Du kan gentage dette uden plugin; skal du blot tilføje en gul boks til din fil og en tekstboks oven på den, og du har din note.

Notes tilføjer en note oven på det aktuelle lag. Det grupperer form og tekstfelt i en mappe. Det flytter også automatisk det lag, du tilføjede noten til, til den samme mappe. Dette gør det lettere for dig at holde styr på, hvilket lag du har ment at implementere ændringer i noten til.

Plugin har sine mangler; notener hovedsageligt en form, og medmindre du skjuler en note, når du har oprettet den, vil den hindre dine andre lag. Med bemærkninger som dette er der en chance for, at du ved et uheld sletter en note, da det virkelig er bare et tekstlag, og tekstlag i Sketch kan slettes via Slet-tasten.

Når det er sagt, er noter stadig en rimelig måde at tilføje en note til din fil. Sørg for, at du har fjernet alle noter fra en fil, før du deler den med nogen.

Download noter

Kommentarer