- - Brug Galaxy S II I9100 lydstyrketast som kameraudløserknap / optageknap

Brug Galaxy S II I9100 lydstyrketast som kameraknap / udløserknap

samsung-Galaxy-S-2
Når nyheden om en efterfølger til originalenGalaxy S I9000 dukkede op, Samsung fans var optimistiske og ønsketiden om, at den nye Galaxy S II I9100 ikke kun ville medføre en meget tiltrængt kamerablitz, men også en dedikeret kameraknap. Med 4,3 tommer Super AMOLED Plus-skærm, en dual core-CPU, et 8MP AF-kamera med flash og understøttelse af 1080p videooptagelse, var Galaxy S II alle telefoner Gud. Vent et øjeblik, hvor er kameraknappen !? Damnit Samsung, ikke igen! Så hvis du stadig besluttede at eje en af ​​disse små lommemonstre trods manglen på en dedikeret kameraknap, er der noget, du kan gøre ved det nu, takket være XDA-Developers forummedlem IILaryII, og begrebet kortlægning af hardware-nøgler. IILaryII er kommet med en mod, der lader dine telefons lydstyrkeknap fungere som en kameraknap.

Ifølge udvikleren var ideen at brugetænd / sluk-knappen som trigger, men han kunne ikke undgå popup-menuen til strømmenuen. Ikke velhavende i Java siger han, men vi har heller ikke noget imod lydstyrketasterne, så hatter alligevel til ham! Lydstyrketasterne fungerer kun som en kameratrigger i kameratilstand, ikke videokameraet i øjeblikket på grund af nogle problemer.

Når mod er installeret, holder du lydstyrketasten nedeville gøre det muligt for kameraet at fokusere og frigivelse af nøglen ville tage snapshot. Hvis du bare trykker på lydstyrketasten, tager den blot et øjebliksbillede uden at vente.

Moden er simpelthen den originale kamera-app til Galaxy S II, der er ændret af udvikleren. Det eneste, der skal gøres, er at udskifte det originale camera.apk med det moddede.

Vil du køre med dette? Vi fortæller dig hvordan.

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips er ikke ansvarlige, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav:

  • Rotet Galaxy S II. Se vores guide til, hvordan du rodfæstes Galaxy S II.
  • Enhver root explorer-app fra markedet.
  • Modded kamera-app.

Instruktioner:

  1. For at begynde skal du downloade den ændrede kamera-app fra linket ovenfor og pakke den ud for at finde en navngivet fil camera.apk.
  2. Kopier filen til dit SD-kort, kør root explorer-appen på din telefon og naviger til /system.
  3. Monter partitionen som R / W. Hvis du bruger Root Explorer, skal du trykke på Monter R / W knap.
  4. I /system gå til / app og omdøbe camera.apk til camera.apk.das.
  5. Når filen er omdøbt, kopier den ændrede kamera-app til / System / app /.
  6. Montér nu igen /system partition som R / O og genstart enheden.

Helt færdig! Ved genstart skal den kortlagte lydstyrketast arbejde i kameratilstand som en trigger. Prøv det. Hvis det ikke virkede, og tasterne stadig tjener zoomfunktionen, betyder det, at det originale camera.apk ikke blev udskiftet korrekt. Prøv at slette den originale fil fra mappen, og tilføj derefter den ændrede. Sørg for at tage en sikkerhedskopi af den originale, før du sletter den.

for opdateringer og forespørgsler relateret til denne mod, gå videre til forumtråden hos XDA-Developers.

Kommentarer