- - ClockworkMod-gendannelse, der er portet til Lenovo ThinkPad Tablet [Install]

ClockworkMod-gendannelse, der er portet til Lenovo ThinkPad Tablet [Install]

Lenovo Thinkpad Tablet ClockworkMod-gendannelse
Bare et stykke tid tilbage var Lenovo ThinkPad-tablettenrodfæstet, og nu er ClockworkMod-gendannelse blevet portet til Honeycomb-enheden, der er drevet af Tegra 2-chipset. Portingen af ​​ClockworkMod-gendannelse kommer fra jcase over hos XDA-udviklere og bør åbnegateway til fremtidige brugerdefinerede kerner og ROM'er. Inddrivelsen forbliver imidlertid stort set uprøvet i øjeblikket. Kredit går også til Mere om gendannelse, og hvordan - hvis du ønsker det - du kan installere det.

Der er brugere, der ikke kunne få gendannelseninstalleret overhovedet, og så er der brugere, som / sdcard-adgang og backup-muligheder er brudt for nu. Der er dog et par mennesker, der hævder at have sikkerhedskopiering fungerer fint. Vi antager, at du forstår nu, at opsvinget er temmelig en eksperimentel start på noget, der ret hurtigt kunne blive den rigtige aftale. Men hvis du føler dig eventyrlysten og vil give den en chance, så her kan du gøre det.

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips er ikke ansvarlige, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav:

  • En rodfæstet Lenovo ThinkPad-tablet. Se vores guide til rodfæstelse af ThinkPad-tabletten.
  • CWM-gendannelsesbilledfil.
  • ADB installeret på dit system. Vi antager, at du allerede har dækket det, da det var nødvendigt at rodfæste enheden i første omgang.

Instruktioner:

  1. For at begynde skal du downloade gendannelsesbilledet og kopiere det til roden på dit SD-kort.
  2. Kør kommandoprompten, og indtast følgende kommandoer:
adb push cwr_ventana_2.img /data/local/
adb shell
su
mount -o rw,remount /system
echo "#!/system/bin/sh" > /system/etc/install-recovery.sh
dd if=/data/local/cwr_recovery_2.img of=/dev/block/mmcblk0p1
reboot recovery

Hvis alt går godt, skal enheden nu starte op i gendannelse. For opdateringer og forespørgsler, gå til forumtråden hos XDA-Developers.

Kommentarer