- - Opret personlig feed af musiknyheder med Muzine til iPad

Opret personlig feed af musiknyheder med Muzine til iPad

Musik i disse dage går langt ud over bare at lyttetil sange. Sangere er nogle af de største berømtheder rundt omkring, og det er derfor, der er mange kilder, hvor du kan holde kontakten med de seneste begivenheder i musikbranchen. Muzine er en sådan app, der vil sikre dig, at du eraltid den første til at vide hver gang dit yndlingsband er ved at udgive deres nye single, eller din yndlingssanger underskriver en pladeaftale. Du kan finde disse nye varer overalt på nettet, men Muzine samler alt for dig og går et skridt videre ved at lade dig tilpasse alt og vælge de kunstnere, du er interesseret i, så nyhedsfeeden i appen arrangeres i overensstemmelse hermed. Appen vil endda analysere de sange, der allerede findes i din iPad's musikbibliotek, og det er hvad der gør denne iOS-app perfekt til musikelskere.

Muzine Featured
Muzine-artikel

Når du først starter Muzine, bliver du mødtmed dagens funktioner. Disse artikler, som for nylig er føjet til databasen over Muzine, er relateret til aktuelle musikbegivenheder. Hver artikel åbnes i et nyt vindue i appen, og du kan også vælge at læse den på nettet. Delingsartikler til artikler inkluderer Facebook, Twitter og e-mail. Appen understøtter både liggende- og portrættilstand og har generelt en temmelig pæn grænseflade.

Muzine Artist
Muzine Personal News

Den bedste funktion ved appen er Mine nyheder, og det er i dette afsnit, du kan opretteden personaliserede nyhedsfeed ved at vælge dine yndlingsartister. Det gør du ved at trykke på søgeknappen i øverste linie og kigge efter den ønskede sanger eller band. Alle kunstnere har deres egne profiler i Muzine, og i disse profiler kan du se deres Biografi, Tur datoer og detaljer om deres musik og videoer. Du kan også se sangernes fotos, og forsiden af ​​profilen ændres, så snart du rammer billedets ikon. For at tilføje den søgte sanger til My News skal du bare trykke på Læs i Mine nyheder knappen placeret under kunstnerens navn på deresprofil. Nu vil du være i stand til at se artikler relateret til de sangere, du har føjet til den personaliserede nyhedsfeed. My News importerer også kunstneroplysninger fra musikbiblioteket på din iPad, og de føjes automatisk til sektionen.

Muzine er en gratis app, og hvis du er en musikelsker med en iPad, så prøv det.

Download Muzine

Kommentarer