- - Port Android AOSP Lockscreen On LG Revolution [Guide]

Port Android AOSP Lockscreen On LG Revolution [Guide]

Hvis du er en LG Revolution-ejere, der kigger efterat udføre forskellige hacks og tilstande på din enhed, kan du starte med at portere Android AOSP Lockscreen på din telefon. Mange LG Revolution-ejere er ikke tilfredse med lagerlåskærmen, og når roden først er offentlig, er det ikke noget formål at holde sig til det samme gamle skrammel. Udskiftning af låseskærm er et lille skridt til at opdage det enorme potentiale, denne enhed bærer.

Lockscreen-AOps-LG-REV

For at porte AOSP Android Lockscreen på din LG Revolution, er det her, du skal gøre:

  1. Det første trin er at sikre dig, at du har rodrettigheder på din enhed. Du kan følge vores detaljerede LG Revolution-rooting-guide, der er lagt ud her for flere detaljer.
  2. Når du er sikker på, at du har korrekt og permanent root-adgang på din telefon, skal du gå til denne XDA-tråd og installere kompatibel version af ClockworkMod Recovery.
  3. Download nu Android AOSP-låseskærms zip-fil herfra og gem filen på dit skrivebord.
  4. Tilslut nu din telefon til computeren, monter SD-kort som flashdrev og kopier zip-koden til SD-kortrot.
  5. Når det er gjort, skal du slukke for enheden og genstarte, mens du holder Volumen-knappen nede sammen med Power, indtil LG-logoet vises.
  6. Når du er i CWM-hovedmenuen til gendannelse, skal du rulle ned til Installer zip fra SD-kort og vælge den zip-fil, du tidligere kopierede fra den resulterende menu.
  7. Blitz / installer nu zip efter instruktionerne på skærmen, og genstart din enhed, når flashingen / installationen er afsluttet.
  8. Genstart din enhed fra hovedmenuen til gendannelse, og du har nu den helt nye AOSP-låseskærm på din telefon.
  9. Hvis du vil vende tilbage til lager Lockscreen, skal du downloade zip-filen herfra og blinke den gennem gendannelse.

For mere information om denne mod, kan du besøge den officielle XDA-tråd, der er sendt her.

Kommentarer