- - Sådan rodfæstes T-Mobile Samsung Galaxy S 4G med SuperOneClick

Sådan rodes T-Mobile Samsung Galaxy S 4G med SuperOneClick

T-mobil Samsung Galaxy S 4G
Vi har bekræftelse på at opnå rodadgangmed succes på T-Mobile Samsung Galaxy S 4G (også tidligere rygtet om at blive kaldt Samsung Vibrant Plus) med et enkelt klik ved hjælp af det populære rooting-værktøj SuperOneClick, så hvis du vil rodfæste denne seneste Samsung Galaxy S Series-enhed, skal du læse videre til vores komplette guide.

Vi elsker bare SuperOneClick - det fungerer som et vidunder for at rodde en masse Android-enheder og især Samsung Galaxy S-serienheder. Derfor er XDA-Developers forummedlem JWhipple fik sin Samsung Galaxy S 4G og ønskede at rodfæste den, SuperOneClick er det, han prøvede, og SuperOneClick er det, der gjorde jobbet!

Hvis du vil gå videre med rodprocessen, er her de komplette instruktioner:

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips er ikke ansvarlige, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav:

  • Samsung Galaxy S USB-drivere (Download til 32 bit Windows | til 64 bit Windows.)
  • SuperOneClick (Uddrag værktøjet fra zip-filen til din computer; kræver Microsoft .NET Framework 2.0 eller nyere.)

Procedure:

  1. Aktivér USB-fejlfinding på din telefon fra Menu> Indstillinger> Programmer> Udvikling.
  2. Tilslut din telefon til din computer via USB.
  3. Start SuperOneClick på din computer.
  4. Klik på "Root", og følg de instruktioner, du måtte få. Bare rolig, hvis du ikke får nogen instruktioner, og bare være tålmodig, mens det rodder din telefon.
  5. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve at ændre værdien under'Udnyt:' til en af ​​indstillingerne som 'rageagainstthecage', 'psneuter' osv. I stedet for 'auto', og prøv igen. Ved den ene eller den anden mulighed skal det fungere.

Det er det - du skal nu have en rodfæstet Samsung Galaxy S 4G, og du skal være i stand til at installere apps, der kræver root-adgang samt flash en brugerdefineret gendannelse og brugerdefinerede ROM.

[via XDA-udviklere]

Kommentarer