- - Motorola Droid Bionic - Boot Sequence & 4G-hastigheder afsløret

Motorola Droid Bionic - Boot Sequence & 4G hastigheder afsløret

billede
Tidligere var der et par billeder, der varlækket på Internettet viser frem Droid Bionic sammen med nogle lækkede specifikationer. Nu har vi ikke kun det, men for nylig er en video, der viser startsekvensen for Bionic sammen med en god gammel 4G-hastighedstest, blevet frigivet af vores venner på Phandroid. Telefonen sporter dual core-processorer, som det vil være tydeligt fra videoen. Hvis du gik glip af specifikationerne tidligere, har telefonen en 4,3 ”qHD-skærm drevet af Dual-Core 1Ghz ARM Cortex A9 CPU og en PowerVRSGX540 GPU. Det har også et 8MP-kamera, der er i stand til at optage videoer på op til 1080p. Der er også inkluderet en HDMI 1.4-port, understøttelse af 4G LTE- og WebTop-funktioner, mens du kører Android 2.3.4 Gingerbread.

Videoen du ser nedenfor er høflighed af Phandroid.

Du ser Dual Core-monstrositeten, så snart den ertelefonen starter op. Moto Blur UI, der kun ses et kort øjeblik der, virker imidlertid meget snappere og mere glat i modsætning til hvor træg UI har været i et stykke tid nu, men med denne nye generation af Motorolas Android-enheder ser de ud til at få virkelig en greb om tingene.

For så vidt angår 4G LTE-hastighederne,hastigheder når op til 4,5 Mbps ned og 1,9 Mbps op, og disse kan falde bleg i lyset af hastighederne opnået på Droid Charge eller revolutionen for den sags skyld, men vær opmærksom på, hvordan telefonen kun har 1 bar signal. Meget muligt, denne telefon var blot en testenhed, og med den faktiske udgivelse forhåbentlig i september kan vi muligvis se forbedrede resultater for enheden.

[via phandroid & engadget]

Kommentarer