- - GO kontakter til Android: ideelt alternativ til lageropkald og kontakter

GO kontakter til Android: ideelt alternativ til lageropkald og kontakter

Det anerkendte GO Dev Team har efter at have modtaget tilfredse nikke fra Android-brugere rundt om GO Launcher, GO SMS og GO Weather, tilføjet en anden fersken af ​​en applikation til Android Market. Gå til kontakter er en gratis kontaktadministrator og opkaldsapp, som, som det hævdes af udviklerne selv, er god nok til at erstatte lagerets kontakter og dialer-applikationer, måske endda bedre i nogle henseender.

Grænsefladen er brugervenlig og let på øjnene. Ved første øjekast bemærker du måske ikke meget af en forskel i funktionalitet mellem GO-kontakter og din lager-kontaktpersoner / dialer-applikation. Det Opkaldsliste og telefon faner i lageropkaldet er grupperet i en fane og mærket tastatur, en ekstra genvej, som der findes i appskuffen ved installation af GO-kontakter.

Tastatur-Med-Call-log
Go-Dialer-genvej

Derudover giver applikationen mulighed for at gruppere kontakter i standard- eller brugerdefinerede (brugerdefinerede) grupper inden for Gruppe fane. For at gøre det skal du blot trykke på Redigere -knappen øverst til højre på skærmen og begynde at vælge kontakter, der skal føjes til eller fjernes fra en gruppe valgt fra listen yderst til venstre.

Tilføjelse-Kontakter-To-et-Group
Standard-grupper
Tilføjelse-Group

Du kan derefter sende SMS og e-mails til en hel gruppe af kontakter med kun et par tapper (Menu>SMS Alle eller Menu>E-mail alle).

Gruppe-SMS-og-e-mails

En anden bemærkelsesværdig funktion, som applikationentilbud er muligheden for at flette duplikatkontakter ved navn eller nummer. En tilføjelse, som vi gerne vil se føjet til nævnte funktion, er muligheden for at gruppere alle duplikater med et enkelt tryk. Fra denne skrivning skal duplikatkontakter slås sammen en efter en. For at få adgang til funktionen fletningskontakt skal du trykke på menu, mens du er på Kontakter fane og tryk på Flet kontakt.

Fletning-Duplicate-kontakter
Duplicate-søgning
Selektivt Fletning

Freeware giver også lettere, hurtigere adgangtil væsentlige funktioner såsom at tilføje en ny kontaktperson, søge efter eksisterende kontakter, tilføje og ringe / sende meddelelser til favoritter. På listen over indstillinger, der vises ved at holde en kontakt nede, finder du yderligere nyttige muligheder, såsom at sende kontaktoplysninger via SMS (Send kontakter via SMS).

foretrukne
Sender-Kontakter-by-SMS

Du kan få fat i GO-kontakter fra Android Market gratis via nedenstående link.

Download GO-kontakter

Opdatering: En lidt mere funktionspakke version af appener nu tilgængelig gratis på Android Market. Som alle andre 'EX'-versioner af GO-apps er også Go Contacts EX gratis. For yderligere detaljer, læse vores GO-kontakter EX-gennemgang.

Kommentarer