- - Apps Afinstaller Batch Afinstallerer flere Android-apps

Apps Afinstaller Batch Afinstallerer flere Android-apps

Der er hundreder af nyttige apps derude iAndroid Market. Hvad hvis du kun har installeret mange af dem for at finde din telefon med lav diskplads? Afinstallation af apps via den konventionelle metode ved at navigere to Indstillinger> Programmer> Administrer applikationer, er en god måde at gøre det på. Ellers kan du også bruge den populære AppBrain-app til at afinstallere alle unødvendige apps. Der er dog en ulempe ved at bruge begge disse metoder, de tillader ikke bulk-afinstallation af apps. Afinstaller apps i sidste ende kan løse dette problem. Ikke kun appen giver dig mulighed for at afinstallere uønskede apps i bulk, men understøtter også et indbygget søgnings- og sorteringsværktøj, der også tilbyder større grad af brugervenlighed.

Det skal nævnes her, at App Uninstall erikke den eneste eller den første app i sin art på markedet, men hvis du leder efter en temmelig enkel løsning, kan det være lige op i din gyde. Appen viser de grundlæggende detaljer for alle applikationer, der er installeret med en søgelinje øverst til hurtig søgning. Størrelsen og datoen, den blev installeret, vises lige under applikationsnavnet. For at ekskludere en app skal du blot trykke og holde på og trykke på ekskluder. For at sikre, at det er føjet til ekskluderingslisten, skal du trykke på menuknappen og kontrollere ekskluderingslisten. Elementer, der er tilføjet til listen Ekskluder, kan revideres efter brugernes skøn. For dette, bare slå Menu> Ekskluder liste.

1
2

Ansøgninger kan sorteres efter størrelse, dato og navni faldende eller stigende rækkefølge. På toppen kan batch-afinstallation udføres ved at trykke på stjernen lige ved siden af ​​programnavnet. Flere apps på menulinjen fører dig til Android Market.

3
4

En anstændig app til hurtigt at afinstallere flereikke-krævede applikationer på én gang. Det skal dog nævnes her, at kørsel af en batch-afinstallationsoperation ikke betyder, at opgaven udføres uden brugerindgreb overhovedet. I stedet for, bliver du bedt af Easy Uninstall om hver gang en ny app skal afinstalleres. Ikke desto mindre er det en sikker måde at få dine apps afinstalleret lige foran øjet, i stedet for senere at lære, at en af ​​dine vigtige apps blev afinstalleret som en del af en lille fejl fra din side. Let afinstallationsprogram blev testet med succes på Samsung Galaxy S.

Easy Unisntaller er tilgængelig i Android Market som en gratis app og kan downloades via nedenstående link.

Download Easy Uninstaller

Kommentarer