- - Komplet til Gmail tilbyder ordforslag, når du skriver en e-mail [Chrome]

Komplet til Gmail tilbyder ordforslag, når du skriver en e-mail [Chrome]

Jeg bruger ikke en desktop-e-mail-klient; Jeg foretrækker detBrug Gmail i min browser. Det har mange fordele og et par ulemper, som jeg ikke vil nævne her, men ulemperne opvejer let fordelene. Det er ikke at sige, at jeg ikke ville sige nej til nogen forbedring, hvorfor jeg tog Komplet til Gmail for et spin. Det er en Chrome-udvidelse, der foreslår ord, når du skriver dem i skrive-e-mail-vinduet, noget du sandsynligvis er vant til, når du skriver noget på en smartphone. Pointen er at gøre skrivning lettere og hurtigere.

Komplet For Gmail tager et par sekunder at blive klar, og du skal kunne se dens fremskridt ved at klikke på dets URL-bjælkeikon. Da den blev testet, var den klar til at arbejde inden for fem minutter, så ventetiden er lille.

komplet

Når du skriver, foreslår udvidelsen ord, og hvisdet foreslår den rigtige, tryk på Enter, Tab eller Ctrl + Space for at bruge det. Når du fortsætter med at indtaste, finjusterer og foreslår udvidelsen ord, der passer til de nye bogstaver, du har tilføjet. Udvidelsen er temmelig hurtig sammenlignet med ezAutoCorrect for GMail, en anden lignende og lige så stor Chrome-udvidelse til Gmail.

Udvidelsen har ingen indstillinger at taleaf så der er ikke nogen måde at lære det nye ord eller indtaste ofte anvendte udtryk eller forkortelser, der ville gøre udvidelsen langt mere nyttig. Da dets funktionalitet ligner funktionen 'auto komplet' eller 'forslag', der findes på smartphones, kan vi sammenligne de to med hensyn til nøjagtigheden af ​​de foreslåede ord. Til sammenligning er forslagene ikke så rige, for eksempel, når man skriver ordet 'Lang', antydede det Længere, men ikke selve rodordet, dvs. det gav mig ikke muligheden for automatisk at udfylde til Længe.

Hvor udvidelsen kommer til kort eller lader sige,hvor udvidelsen er begrænset, er det i antallet af forslag, den kan give. Når vi skriver på vores telefoner, er der plads til at foreslå mere end bare ord. De nærmeste tre eller fire kommer let hen på listen over forslag, og der er ikke meget at vælge den, vi vil bruge, men vores skrivebord og indtaste en e-mail i browseren har os bare ikke den samme bekvemmelighed. Tag for eksempel Chromes stavekontrolfunktion, der kræver, at du højreklikker og vælger det rigtige ord fra genvejsmenuen. Det er okay at bruge, da det lejlighedsvist er nødvendigt, men udvidelsen kan ikke give os lignende adgang til foreslåede ord, uden at det er upraktisk at bruge. Denne begrænsning til side, hvad der ville gøre udvidelsen bedre er hvis den kunne fungere overalt og ikke kun i Gmail.

Installer komplet til Gmail fra Chrome Web Store

Kommentarer