- - Sådan skifter du Gmail-konti fra URL-linjen

Sådan skifter du Gmail-konti fra URL-linjen

Gmail er muligvis den mest populære e-mail-tjenestei dag, og dets succes har intet at gøre med at Google tvinger det ned i folks hals. Gmail i sig selv er en fremragende service, der kan filtrere spam bedre end Yahoo Mail (eller Ymail?) Og Hotmail. Det er samtaletråde, der gør det usædvanligt let at følge lange diskussioner via e-mail, og med tiden har Google integreret Google Docs og Google Drive for at gøre Gmail endnu mere magtfuldt. Bare for et par år tilbage, selvom du ville blive overrasket over, at Gmail manglede en meget vigtig funktion; du kunne ikke skifte let mellem konti. Du var nødt til at logge ind og ud af konti for at skifte. Dette var mildest sagt et problem, da de fleste har to Gmail-konti (arbejde og personlige). Heldigvis blev funktionen tilføjet i Gmail-webgrænsefladen, men hvis du nogensinde har ønsket at åbne den rigtige Gmail-konto uden at vente på, at Gmail skal indlæses, er det sådan, du kan fra URL-linjen i din browser.

Først skal du først logge ind på hver Gmail-konto, du personligt bruger. Åbn Gmail. Du vil bemærke, at når standardkontoen er åben, vises følgende link i URL-linjen.

mail.google.com/mail/

For alle andre konti er det vedhæftet yderligere tekst såsom;

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox

U / 1 angiver den næste bruger, der har væretlogget ind på Gmail. Efterhånden som du tilføjer flere konti, vil antallet gå op til u / 2, u / 3 osv. Med #inbox-strengen tilføjet til det. Du bliver nødt til at lære, hvilket brugernummer der er tildelt til hvilken konto.

gmail-switch-konto

Klik derefter på URL-linjen, og start derefterat skrive i URL'en for at åbne Gmail. Din browsers autofuldførelsesfunktion udfylder ikke kun den for dig, men den viser også lignende webadresser, der inkluderer dem til de andre konti. Vælg den URL, der svarer til den konto, du vil åbne Gmail for, og tryk på Enter.

Kommentarer