- - Sådan kontrolleres, om du blev påvirket af Facebook-fotobuggen

Sådan kontrolleres, om du blev påvirket af Facebook-fotobuggen

Hvis Facebook stadig er omkring ti år, er det detmuligt at virksomheden vil glans over 2018, når hun skriver sin egen historie. Dette har ikke været et godt år for Facebook i nogen forstand af ordet, og det er ikke engang fordi overskuddet var faldet noget. Facebooks omdømme har taget flere hits, efter at dens dårlige praksis med hensyn til brugernes privatliv blev synliggjort ved flere lejligheder. Det fik mange brugere til at ønske at slette Facebook. Trods alt dette fandt virksomheden stadig passende at lancere sin videochat-enhed Portal. Det ser ud til, at det bliver værre med den nylige Facebook-fotobug, der udsatte brugernes fotos for apps.

Tjek Facebook-fotofejl

Facebook var for nylig nødt til at afsløre (læs: indrømme før nogen anden fortalte dem), at en fejl fik fotos til at blive synlige for tredjepartsapps. Disse fotos er fotos, som disse apps normalt ikke har adgang til. Specifikt blev de fotos, som du delte med din Facebook-historie, eksponeret. Facebook-historier udløber efter 24 timer og pr. Denne fejl kunne apps, der havde adgang til dem, holde billederne forbi den periode. Hvis du undrer dig over, om dine fotos blev eksponeret, kan du tjekke her.

Hvis dine fotos faktisk blev eksponeret, gør siden detfortælle dig, hvad du skal gøre, men siden er ikke meget opmuntrende for brugere, der ikke blev udsat for fejlen. På siden står det, at "instruere udviklere til at slette fotos", hvilket er rart, men hvad skal man sige, at udviklerne rent faktisk vil slette dem eller ikke tage noget sikkerhedskopi, før de slettes?

Fejlen er kun to uger gammel, men den ervedrørende ikke desto mindre. Facebook-historier er ikke nøjagtigt en populær funktion, men det betyder ikke, at folk ikke bruger det. Det faktum, at det ikke er meget populært, er den eneste grund til, at antallet af berørte brugere er relativt lille.

Som med ethvert sikkerhedsbrud, der involverer Facebook,Det er en god ide at gennemgå, hvilke apps der har adgang til din Facebook-konto, og hvilke oplysninger de har adgang til. Året er næsten forbi, så hvis ikke andet, skal du tilføje dette til din slutning af året sociale medierens rengøring og fjerne alle apps, du ikke bruger, eller apps, der ser ud til at have brug for mere information end nødvendigt.

Vores Facebook ID er blevet et standard loginmulighed for masser af apps og tjenester. Dette var en god ting, indtil Facebook begyndte at udnytte det. Det kan være tid til at gå tilbage til at tilmelde dig tjenester og oprette faktiske konti for apps i stedet for at klikke på "Tilmeld ved hjælp af Facebook".

Kommentarer