- - Auto Torrent - Planlæg Torrent-downloads

Auto Torrent - Planlæg Torrent-downloads

Auto Torrent er et nyt opensource-værktøj, der giver brugerne mulighed forplanlæg en download. Dette har masser af brug, hvis du søger at downloade den nyeste version af en serie, behøver du ikke at kontrollere den manuelt længere. Dette værktøj tager sig af alle downloads.

Du kan også bruge dette værktøj, hvis du vil bliveajour med de nyeste versioner af software. Klik bare på fanen Planlæg, giv downloadet et navn, vælg, hvornår det skal køres (du kan også vælge tidspunktet), indtaste søgeordet til søgningen, og vælg den dato, hvor du vil have det til at starte. Når alt er gjort, skal du trykke på Tilføj, og det vil blive føjet til listen. Det har evnen til at planlægge flere downloads.

Auto Torrent

Du kan vælge yderligere indstillinger på fanen Indstillinger. Er der noget specifikt program, som du vil åbne torrenten med, når overførslen er afsluttet? Vælg den app herfra, vælg også downloadplaceringen til torrenterne. Yderligere indstillinger, som f.eks. Start ved Windows-opstart og Afspil lyd, når downloadet er gennemført, gives også.

planlægge torrent download

Når torrenterne er planlagt, kan de væreovervåges fra fanen Status. Det kører nedtællingen til den næste planlagte torrent. Når du lukker appen, minimeres den til proceslinjen og kører derfra.

Download Auto Torrent

Dette er den første udgivelse fra udvikleren, så forvent ikke, at den fungerer fejlfrit. Det fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Nyd!

Kommentarer