- - Ren opstart: Administrer genstande af programuposter med gendannelsesmulighed

Ren opstart: Administrer genstande af programuposter med gendannelsesmulighed

Vi har set masser af Windows-oprydningsrensere derude, de fleste af dem sletter blot opstartelementet uden mulighed for at gendanne dem senere. Ren opstart ser måske ud som endnu en opstart renere i starten, men giver en enkel intuitiv grænseflade med mulighed for at gendanne de slettede genstande tilbage.

På hovedgrænsefladen finder du al opstartgenstande, der kræver din opmærksomhed. Dobbeltklik på et hvilket som helst element, og du føres direkte til et andet trin, hvor du enten kan vælge at Tillade varen eller Afvis. Ved at tillade et element vil det blive tilføjet under Godkendte opstartoptegnelser. Ved at klikke på Tillad ikke, tilføjes elementerne under kategorien Vil blive slettet, alle elementer under denne kategori slettes ved at klikke på Anvend.

Når elementerne er slettet, fjernes de ikkepermanent men snarere tilføjet under fanen Gendan. Tryk på Gendan-knap, vælg det startelement, du vil gendanne, og tryk Gendan for at gendanne dem tilbage.

Redaktørens note: Der er ikke noget ekstraordinært i denne app. Det er bare endnu en opstartsrens, men i stedet for at fjerne elementerne helt, giver det brugeren mulighed for at gendanne unødvendige genstande senere. De fleste tredjepartsapps har en lignende grænseflade til Windows Startup Manager, der indeholder afkrydsningsfelter til let aktivering og deaktivering af startelementerne.

Bemærk, at der er en forskel mellem deaktiveringet startelement og slette det. Ved at deaktivere et startelement forbliver registreringsdatabaseelementet, men deaktiveres, mens derimod slettes et startelement, bliver elementet i registreringsdatabasen fjernet.

Ren opstart
Tillad startprogram
Gendan slettede startelementer
opstart poster

Det fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Vi testede det på Windows 7 32-bit system.

Download ren opstart

Kommentarer