- - AppRemover giver dig nu mulighed for at fjerne næsten enhver AntiVirus Suite og dens overskydende data

AppRemover giver dig nu mulighed for at fjerne næsten enhver AntiVirus Suite og dens resterende data

Der er helt sikkert et stort antal sikkerhedrelateret software der er tilgængelig derude for at bekæmpe selv de mest modbydelige for vira, malware, trojanere, orme, spywares osv. Nogle gange, mens vi skifter til et nyt antivirus- eller anti-malware-program, vil vi først fjerne det eksisterende sikkerhedsapplikation. Imidlertid er afinstallationsprogrammet til Windows ikke effektivt nok til at fjerne hver enkelt bit af den installerede anti-virus suite / applikation, og det efterlader ofte forskellige spor i form af registreringsdatabase filer og andre præferencer / indstillinger fil. Tilbage i 2008 dækkede vi en ansøgning kaldet AppRemover (gennemgået her) for at slippe af med denne gener, det eren app-afinstallationsprogram, der giver dig mulighed for at fjerne al systemsikkerhedsrelateret software inden for et par klik. Siden vores gennemgang er applikationen blevet fuldstændig renoveret, og nu understøtter den en lang række systemsikkerhedsløsninger, herunder McAfee, Kaspersky, AVG, Avast, Avira, ESET, GDATA, k &, Kingsoft, Panda, Symantec, Lavasoft, TrendMircro, TrustPort , Norman, Webroot, ClamWin og så videre. Vi kiggede et dybere kig indeni for at se, hvilke ændringer udviklerne har foretaget i dette smarte lille værktøj.

Det er værd at bemærke, at applikationen ikke gør detser den samme ud som for fire år tilbage. Dev-teamet har fjernet den gamle sorte brugergrænseflade. Der er et stort applikationslogo for selve programmet med virksomheden bag dets udvikling. Afinstallation af en sikkerhedsapplikation består af en trin for trin-guide. Guiden inkluderer i alt fire trin (Registrering, Vælg produkter, fjernelse og færdig). Når du starter applikationen, skal du blot klikke på Næste at fortsætte.

AppRemover

Herefter skal du vælge Fjernelse Type dvs. om du vil fjerne en sikkerhedsapplikation (Fjern sikkerhedsapplikation) eller tør en tidligere mislykket installation af (Ryd op i en mislykket afinstallation). Hvis du fjerner sikkerhedsprogrammet for første gang, skal du vælge Fjern sikkerhedsapplikation og klik Næste.

Opdagelse

Det begynder at scanne efter den tilgængelige sikkerhedssoftware på din maskine. Klik blot på Næste for at fortsætte, når scanningen er afsluttet.

Scanning

Programmet registrerer automatisk de tilgængelige sikkerhedsløsninger, men hvis det ikke lykkes, kan du klikke på Ansøgninger ikke fundet? Prøv dette knap. Vælg det program, du vil fjerne, og klik på Næste.

Vælg produkt

Vent nu til fjernelsen er afsluttet. Når processen er færdig, kan du klikke på Start forfra for at fjerne et andet program eller Genstart nu for at afslutte afinstallationsprocessen.

Afslut

AppRemover har efterladt os helt tilfredse,selvom det allerede var et godt værktøj, ser det nu ud til at være mere poleret og robust. Det er et bærbart program og fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Både 32-bit og 64-bit OS-udgaver understøttes.

Download AppRemover

Kommentarer