- - Fjernstyret webaktiveret uTorrent Client [Falcon]

Fjernbetjening Webaktiveret uTorrent Client [Falcon]

Inden vi begynder, skal du vide, at der er enforskel mellem uTorrent-klient og webaktiveret uTorrent-klient. Sidstnævnte er den nyeste klient fra BitTorent, producenterne af uTorrent, der giver enhver mulighed for hurtigt at få adgang til deres desktop-klient overalt.

Bare tag fat i den nyeste webaktiverede uTorrent-klient,kaldes også Falcon, gå til Valg> Indstillinger, og vælg fanen Web fra venstre sidepanel. Marker afkrydsningsfeltet "Aktivér uTorrent Web Remote Access", indtast brugernavnet / adgangskoden, og tryk på OK (det vil automatisk registrere dig).

utorrent web

Når det er gjort, skal du ganske enkelt besøge http://falcon.utorrent.com og logge ind med de samme legitimationsoplysninger.

uTorrent-web online

Så simpelt er det! Nu er det ikke nødvendigt at konfigurere portvideresendelse og dynamisk DNS længere. uTorrent kan fås fuldstændig adgang sammen med dets indstillinger fra denne webgrænseflade.

uTorrent webhjem

Forbindelsen er SSL-krypteret, så der er ingenbekymre dig om sikkerhed eller privatliv. Dette er ekstremt nyttig funktion, som mange mennesker har krævet for længe. Nu kan du starte en download og spore fremskridt med torrenten på din hjemmecomputer, mens du er på arbejde eller væk fra byen.

Download webaktiveret uTorrent

Kommentarer