- - Hent indikatorer til diskaktivitet, kasketter og numlåsetaster i systembakken

Hent indikatorer til diskaktivitet, kasketter og numlåsetaster i systembakken

Næsten hvert standardtastatur leveres medindikatorlamper for Caps Lock, Scroll Lock og Num Lock taster. Disse indikatorer viser den aktuelle status for de nævnte skifter. Nogle gamle desktop- og notebook-tastaturer mangler dog en sådan funktionalitet (tid til en opgradering!), Hvilket kan skabe en masse forvirring. Da Windows 8 har valgt en temmelig anden (læs berøringsskærmsbaseret) tilgang til, hvordan vi interagerer med OS, har du sandsynligvis brug for nogle indikatorer på skærmen. Fret ikke! Der er en app til det. Tilbage i 2010 dækkede vi Keyboard Leds, et nyttigt værktøj, der viser statusoplysninger for disse taster på systembakken. Hvis du ledte efter noget lignende med støtte til nogle ekstra taster, låste du dine seværdigheder TrayStatus. Foruden Caps Lock, Scroll Lock og NumLås nøgler, applikationen kobler dig til Alt, Ctrl, Shift og Win nøgleaktivitetsikoner. Der er desuden et meddelelse om harddiskmeddelelse, der angiver læse / skrivehandlinger fra drevet. Dette kan vise sig at være ganske praktisk, hvis din pc's chassis mangler en HDD-aktivitets-LED.

Ved lanceringen sidder TrayStatus roligt isystembakke uden at gribe ind i din arbejdsgang. Som standard aktiverer applikationen kun indikatorer for Caps Lock og Num Lock. Men du kan altid gå over til dens indstillingspanel for at skifte til yderligere indikatorer.

Hver tast repræsenteres af et bestemt symbol. F.eks. Symboliserer 'A' Caps Lock-skiftet, 'Sh' betyder Skift, '1' står for Num Lock, og så videre. Hver gang du trykker på eller skifter en tast, bliver den tilhørende indikator grøn. Svarprocenten er ret snappy. HDD-indikatoren skifter på den anden side mellem grønt og rødt for at vise henholdsvis læse- og skrivehandlinger.

TrayStatus

Diskaktivitetsindikatoren giver dig også adgang til TrayStatus 'konfigurationskonsol. For at åbne nævnte vindue skal du højreklikke på ikonet og vælge TrayStatus-indstillinger i genvejsmenuen.

TrayStatus_Context-Menu_

Fra dette vindue kan du aktivere påkrævetaktivitetsindikatorer, og deaktiver dem, du ikke har brug for. Indstillingsvinduet giver dig også mulighed for at specificere en tærskel for læse- og skrivebytes til HDD. Standardværdierne er indstillet til 50000. Dette er den mængde, som applikationen registrerer som en puls, hvorefter indikatoren blinker.

TrayStatus_Settings

Alt i alt ikke det mest funktionsrige værktøj, men hvad det gør, er TrayStatus bestemt et sted værd at placere på dit skrivebord. Det er let, hurtigt og understøtter alle Windows-operativsystemer.

Test af appen blev udført på Windows 8 Pro, 64-bit.

Download TrayStatus

Kommentarer