- - Ekstraher en videoramme i PNG-format ved hjælp af FFmpeg i Windows

Uddrag en videoramme i PNG-format ved hjælp af FFmpeg i Windows

FFmpeg er et meget populært værktøj til optagelse ogstreaming medieindhold. Det er ikke en af ​​disse basale apps, som næsten hvem som helst kan bruge, og det er bestemt mere populært blandt Linux-brugere, men det kan og fungerer godt på Windows. FFmpeg er temmelig kraftig, når du først bruger den. Det er hovedsageligt et kommandolinjeværktøj, og det er muligvis grunden til, at flere ikke bruger det. Hvis du lige er startet med FFmpeg og vil gøre noget grundlæggende som at udtrække en ramme fra en video, er det sådan, hvordan man gør det.

Kør FFmpeg, og sørg for den ønskede videofilat udpakke rammen fra er i det korrekte bibliotek, før du fortsætter. Brug følgende kommando, hvor 'My-File.avi' skal erstattes af navnet på den fil, du vil udpakke rammen fra.

Tilsvarende bør '30' erstattes medtid i antal sekunder, som rammen vises på. Erstat 'My-Frame.png' med det filnavn, du vil gemme rammen med. Fjern ikke filtypenavnet.

ffmpeg -i  My-File.avi  -vf select=eq(n,30) -vframes 1 My-Frame.png

ffmpeg-frame-video

Når kommandoen er kørt, skal du åbne det bibliotek, din fil blev gemt i, og du vil se en ny PNG-fil vil være blevet oprettet der. Dette er rammen, der er uddraget fra din video.

ffmpeg-frame-fil

Det er alt, hvad det kræver. Det eneste, du skal gøre, og dette kan eller ikke viser sig at være et problem, er at vide, hvilket sekund rammen vises på. VLC-afspiller er et fantastisk go-to-værktøj til at finde, når en bestemt ramme vises, og det er sandsynligt, at du allerede har den installeret, så du ikke behøver at søge efter og downloade noget andet.

Kommentarer