- - Sådan gør du Windows 10-proceslinjen gennemsigtig

Sådan gør du Windows 10-proceslinjen gennemsigtig

Windows-brugere har ændret og justeretOS's interface siden for evigt. Microsoft har altid været meget fleksibel med hensyn til at give brugerne mulighed for at gøre, hvad de vil, til OS. Udviklere stiller også op til udfordringen og sikrer, at hvis du ønsker, at din markør skal ligne en lille dinosaur, skal det være muligt. Windows 10 har i nogle henseender været lidt restriktiv med tilpasningsmulighederne. Gennemsigtig proceslinje er en lille app, der gør din proceslinje gennemsigtig. Appen er meget barebones, men den fungerer perfekt.

Sådan ser proceslinjen ud, når appen kører sammenlignet med den normale proceslinje, hvor gennemsigtighed er aktiveret.

proceslinje-win-10
gennemskinnelig-tb

Download og kør appen. Det har ingen grænseflade, men proceslinjen bliver gennemsigtig med det samme, når du starter appen. Opgavelinjen vil fortsætte med at fungere som normalt.

gennemskinnelig-proceslinjen-desktop

Det ser ud til, at proceslinjen nu virkelig ergennemsigtig, men der er tilføjet en gaussisk sløring. Hvis du trækker et vindue ned bag det, vil du se, at proceslinjen ikke er 100% gennemsigtig og faktisk er gennemskinnelig.

Fordi appen ikke har nogen form forinterface, kan du undre dig over, hvordan du slukker for det. Svaret er gennem Task Manager. Åbn Task Manager og kig efter 'TanslucentTB.exe (32 bit)', vælg den, og klik på 'End Task'.

gennemskinnelig-proceslinjen-afslut

Når du har stoppet appen, skal du blot trykke på Windows-tasten på dit tastatur eller klikke på Start-knappen for at åbne Start-menuen, og farven vender tilbage til proceslinjen.

Appen er temmelig let og æstetiskeffekten er ret flot. Du skal muligvis ændre skrivebordsbaggrunden for at få det til at se rigtigt ud. Ikke alle wallpapers ser godt ud med den gennemsigtige proceslinje, men det er virkelig mindre finjustering, som du skal bruge.

Der findes en registerredigering, du kan foretage tilgør proceslinjen lidt mere gennemsigtig, men den kommer stadig ikke så tæt på, hvad Translucent proceslinjen gør. Denne app blev udviklet af ethanhs. Du kan tjekke udviklerens Github-lager her. Linket i slutningen starter automatisk download.

Download gennemsigtig proceslinje

Kommentarer