- - Sådan vises batteriprocenten for Xbox One-controllere i Windows

Sådan vises batteriprocenten for Xbox One-controllere i Windows

Hvis du spiller, har du sandsynligvis på et tidspunkt hørt detPC vs konsol-debat. Hvis du virkelig elsker den pc eller konsol, du spiller på, har du måske også engageret dig i denne debat. Vi er ingen til at bedømme, hvad der er bedre. Uanset hvad du spiller spil på, bruger du en fælles enhed; en controller. Windows giver dig mulighed for at forbinde spilkontrollere med din bærbare computer eller skrivebord. Du kan tilslutte en kablet controller eller en trådløs. Det er dit valg. Det eneste problem er, at Windows ikke giver dig en nem måde at kontrollere batteriprocenten for Xbox One-controllere. XInputBatteryMeter er en gratis Windows-app, der udfylder dette hul. Det fungerer til Windows 7, 8 / 8.1 og 10.

Se batteriprocent

Download og installer XInputBatteryMeter. Det kører fra systembakken og understøtter op til fire tilsluttede controllere.

Klik på appikonet i systembakken, og det viser dig batteriprocenten for Xbox One-controllere, der er tilsluttet dit system. Procentdelen for hver controller vises separat.

Denne app viser dig batteriprocenten forXbox One-controllere, men det understøtter også andre controllere. Specifikt understøtter det alle controllere, der bruger XInput-controllertjenesten. Du skal have den seneste version af DirectX installeret på dit system for at appen skal fungere.

Appen hjælper dig ikke med at tilslutte en controller. Det fungerer kun med tilsluttede controllere. Hvis du har problemer med at tilslutte din controller, er denne app ikke til nogen hjælp.

XInputBatteryMeter advarer dig ikke, når du ercontrollers batteri er lavt. Hvis du spiller et spil i fuldskærmstilstand, er det op til dig at kontrollere batteriprocenten for din controller. Systembakken er skjult i fuld skærm, så du ikke kan fortælle procentdelen med bare et øjeblik.

XInput Controller Service

Ikke alle bruger Xbox One-controllere. Der er billige og dyre alternativer til rådighed. Valget i controller afhænger af, hvad du kan lide, og hvad du har råd til. Hvad der er vigtigt at vide om en controller er, hvis den bruger XInput-controllertjenesten eller ej. Xbox-controllere bruger denne service, og andre controllere kan også kommunikere med den. De, der bruger det, vil være i stand til at bruge XInputBatteryMeter til at kontrollere batteriprocenten for deres spilcontroller.

Både kablede og trådløse controllere bruger XInput Controller-tjenesten, så du er fri til at vælge den type controller, du opretter forbindelse til dit system, dvs. kablet eller trådløst.

Download XInputBatteryMeter

Kommentarer