- - Sådan minimeres enhver app til systembakke i Windows 10

Sådan minimeres enhver app til systembakke i Windows 10

Apps, der kan køre i baggrunden, har ofte enmulighed for at minimere til systembakken. uTorrent er et eksempel på en sådan app. Du kan tilføje din torrent til appen og lukke den. Det fortsætter med at køre i systembakken og downloade din torrent i baggrunden. Ikke alle apps har denne mulighed, men du kan minimere enhver app til systembakken med en anden app kaldet Minimer til bakke.

SPOILER ALERT: Rul ned og se videostudiet i slutningen af ​​denne artikel.

Minimer app til systembakke

Download og installer Minimer til bakke. Når den er installeret, vil du først køre appens konfigurationsvindue. Det er her du konfigurerer, hvilke apps der minimeres til proceslinjen. Det er ret let; bare træk og slip en app's EXE på listen over applikationer. Alternativt kan du indtaste navnet på appen i filnavnsfeltet, og appen søger automatisk efter EXE. Hvis ovenstående to indstillinger ikke fungerer, kan du bruge gennemsøgningsknappen til at kigge efter EXE og føje den til appen. Når du har tilføjet alle de apps, du vil minimere, skal du klikke på knappen OK og lukke appen. Det minimeres til selve proceslinjen.

For at minimere en app til proceslinjen skal du blotKlik på minimeringsknappen i appens vindue. Det minimeres til proceslinjen, selvom appen ikke naturligt understøtter funktionen. For at maksimere appen skal du blot klikke på ikonet i systembakken.

Denne app har to store anvendelser; du kan bruge det tilskjul en app hurtigt og intuitivt. Du kan skjule apps med specielle tastaturgenveje, men der er intet mere intuitivt end den minimeringsknap, du har brugt i alderen. Den anden brug er naturligvis at minimere en app, der ikke har brug for et helt vindue for at gøre, hvad det gør. For eksempel, hvis du downloader en fil i din browser, behøver du ikke den for at åbne et helt vindue. Du kan minimere det til systembakken og fortsætte med at arbejde på, hvad du har brug for.

Når du minimerer en app til systembakken meddette værktøj, den minimerede app vises ikke i Taskview på Windows 10, og du vil heller ikke kunne se et eksempelvindue på appen på proceslinjen, da der ikke er noget ikon for det. At køre en app, der er minimeret på denne måde, reducerer ikke dens indflydelse på dit system.

Kommentarer