- - Sådan ændres ikonet for et eksternt drev på Windows 10

Sådan ændres ikonet for et eksternt drev på Windows 10

En ekstern harddisk har ofte et andet ikonend de interne drev. Dette skyldes, at de eksterne drev har deres eget ikon og ikke er afhængige af Windows 10 for at give dig et, og disse ikoner fremhæver undertiden også producenten af ​​det eksterne drev. Når det er sagt, kan du altid ændre ikonet for et eksternt drev til hvad du vil.

Skift eksternt drevikon

Det er let at skifte ikoner. Alt hvad du skal gøre er at redigere en INF-fil, men du behøver at finde et ikon, der skal bruges. Ethvert firkantet billede gør. Det er bedst at få en PNG, hvis du ikke kan finde en ICO-fil fra bat. Du kan bruge en webtjeneste som ICO Convert til at konvertere PNG til en ICO-fil.

Når du har ikonet, skal du åbne det eksterne drev. Du skal se en fil kaldet Autorun.inf. Hvis det ikke er der, kan du oprette det selv. Åbn en ny Notepad-fil, og indtast følgende i den. Skift navnet på ikonfilen til hvad din egen ikonfil kaldes. Gem filen med INF-udvidelsen, og sørg for, at den hedder Autorun.

[autorun]
icon=hard_drive.ico

Flyt derefter ikonfilen til roden afekstern harddisk. Det handler om det. Du skal nu genstarte dit system. Genstart af File Explorer vil ikke udføre jobbet, og heller ikke det, der skubber det eksterne drev ud, og tilsluttes det igen.

Når dit system genstarter, er det eksterne drevvises med det nye ikon. Ikonet vises overalt på drevet, f.eks. I File Explorer og navigationsruden i File Explorer.

Dette gælder ikke for alle eksterne drev. Ikonet ændres på basis af et drev, fordi ikonfilen kun er blevet kopieret til det ene drev. Ligeledes er Autorun.inf-filen kun blevet ændret til et drev.

Hvad du kan gøre er at kopiere Autorun.inf-fil og ikonfilen fra det eksterne drev, du har ændret tidligere, og kopier den til andre eksterne drev. Ikonet kan ændres når som helst; skal du opdatere navnet på filen i Autorun.inf-filen, og du bliver selvfølgelig også nødt til at kopiere det nye ikon til roden af ​​drevet. Glem ikke at genstarte dit system.

Det nye ikon og alle dets oplysninger gemmesi drevet, så når du tilslutter det til et andet system, bruges det ikon, du angav til det. Denne indstilling er ikke kun for dit system, men for alle systemer, som drevet opretter forbindelse til.

Kommentarer