- - Acer Iconia A100 -tablettien juurruttaminen [ADB-menetelmä]

Kuinka juurtua Acer Iconia A100 -tablettia [ADB-menetelmä]

Acer Iconia A100 on 7 tuuman A500-seuraajaAndroid-tabletti, joka julkaistiin viime kuussa. Vaikka Iconia A100 on ensimmäinen 7 tuuman tabletti, joka on suunniteltu viimeisimmälle Android 3.2 Honeycomb -levylle, mutta näyttöongelma ja huono viimeistely eivät auttaneet mainettavan käyttäjäkunnan kasvattamisessa. On kuitenkin ihmisiä, jotka päättivät käyttää tätä tablettia, ja Android-kehitysyhteisö ei ole valmis hylkäämään niitä kokonaan. Jotkut ahkerat hakkerit ovat onnistuneet juurtumaan tähän laitteeseen tavallisella ADB-menettelyllä. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, siirtyvätkö asiat mukautettujen ROMien ja ytimien suuntaan tästä eteenpäin. Toistaiseksi vain juuri on saatu aikaan, eikä mukautetusta palautumisesta ole merkkejä.

Tässä on vaiheittaiset ohjeet Acer Iconia A100 Android -tabletin juurttamiseksi:

Root-Iconia-A100

Vastuuvapauslauseke: Seuraa tätä opasta omalla vastuullasi. AddictiveTips ei ole vastuussa, jos laitteesi vaurioituu tai murtuu prosessin aikana.

vaatimukset:

  • ADB
  • SuperUser-binaari
  • Iconia A100 -ajurit PC: lle

Ohjeet:

1. Ensimmäinen askel on varmistaa, että ADB on asennettu tietokoneellesi Iconia A100 -ajurien kanssa. Tarkista vaatimukset-osassa olevat linkit viitteitä ja latauksia varten.

2. Kun sinulla on ohjaimet ja ADB-asetukset tietokoneellasi, lataa SU-binaaritiedosto ylhäältä, purkaa arkiston sisältö ja tallenna ne työpöydällesi.

3. Kopioi nyt Järjestelmän alakansiossa oleva SU-tiedosto su-2.3.2-efgh-bin-allekirjoittamalla ja kopioi se välilehden / mnt / sdcard-kansioon.

4. Kun olet valmis, irrota välilehti tietokoneesta ja ota USB-virheenkorjaus käyttöön valitsemalla Asetukset> Sovellukset> Kehitys ja valitsemalla USB-virheenkorjaus.

5. Kytke välilehti uudelleen tietokoneeseen ja avaa komentokehote ja kirjoita ADB Shell.

6. Kun $ -merkki on näkyvissä, kirjoita seuraavat komennot:

adb-kuori / järjestelmä / roskakori / cmdclient ec_micswitch''asennus -o uudelleenasennus, rw / järjestelmä''
adb-kuori / järjestelmä / bin / cmdclient ec_micswitch''kissa / mnt / sdcard / su> / system / xbin / su` '
adb-kuori / järjestelmä / bin / cmdclient ec_micswitch '`chmod 6755 / system / xbin / su`'

7. Kun olet suorittanut nämä komennot, lataa root-tarkistussovellus Marketista ja tarkista laitteen pääkäyttäjä.

8. Kun juuri on vahvistettu, lataa SuperUser-sovellus Marketista.

Ja nyt olet kaikki valmiina ajamaan sovelluksia, jotka vaativatjuuri puhelimellasi. Jos sinulla on ongelmia tai haluat keskustella lisää tästä juurtumismenetelmästä, siirry virallisen XDA-juurikeskustelun säieeseen täällä.

Kommentit