- - YouTurn donosi značajku automatskog ponavljanja zapisa YouTube videozapisima [Chrome]

YouTurn donosi značajku automatskog ponavljanja zapisa YouTube videozapisima [Chrome]

S vremena na vrijeme nađete YouTube videoto je toliko ovisnost da ga ne možete prestati gledati, doslovno. To može biti bilo što, od omota pjesme do mačjeg videa koji jednostavno morate nekoliko puta gledati dok vam ne dosadi ili se jednostavno više ne možete smijati. Mnogo je ljudi više puta pritisnulo gumb za reprodukciju na videozapisu s YouTubea, no samo je potreba da kliknete gumb ponovo i ponovo neugodno, pogotovo ako kartica nije aktivna i morate je ponovo pregledati. Tvoj red, proširenje za Chrome omogućuje vam automatsku reprodukcijuYouTube videozapisi. Sve što trebate učiniti je da kliknete krug sive boje u URL traci dok gledate videozapis, a krug će postati zeleni, što označava da je automatsko ponavljanje uključeno. Možete uključiti i isključiti automatsku reprodukciju klikom na gumb. Proširenje ima ograničenu funkcionalnost, ali može biti od velike pomoći korisnicima koji koriste YouTube za slušanje glazbe i propuste funkciju ponavljanja.

Nakon što instalirate proširenje, kliknite gumbsivi krug smješten u URL traci kako bi se omogućila automatska reprodukcija. Dok to učinite, krug će postati zeleni, što označava da je automatska ponovna reprodukcija uključena. Možete automatski reproducirati sve videozapise; međutim, kada je omogućeno na videozapisima s popisa za reprodukciju s Auto Play opcija je omogućena, proširenje neće raditi. Da biste ponovno reproducirali videozapise s popisa za reprodukciju, prvo kliknite gumb Isključite automatsku reprodukciju na dnu videozapisa, a zatim omogućite ekstenziji da se automatski reproduciraju videozapisi.

Tvoj red

Proširenje ne dopušta vam samo petljanje videozapisa,također dodaje gumb za dijeljenje koji se povezuje s YouTurn Facebook aplikacijom i omogućuje vašim prijateljima da vide koje videozapise ste gledali u petlji. To je nešto dodatnog kotača jer možete dijeliti video izravno iz YouTubeovih opcija dijeljenja i zaista nema puno smisla dijeliti da ste gledali video u petlji. Ako se odlučite za korištenje opcije, morat ćete dopustiti aplikaciji da se poveže s vašim Facebook računom i objavljivati ​​u vaše ime.

Za najbolje rezultate ponovne reprodukcije najbolje je pritisnuti tipkureproducirajte krug u URL traci čim se vaš video učita. Iako će raditi jednako dobro ako ga kliknete nakon što se videozapis počne reproducirati, može doći do neznatnog kašnjenja između vremena kada se videozapis završi, a zatim ponovno reproduciranje.

Ako stvarno mrzite hodati prema sustavukliknite gumb za reprodukciju svaki put kada pjesma / video završi, tada definitivno trebate provjeriti YouTurn. Uzmite dodatak s donje veze i javite nam što mislite.

Instalirajte YouTurn za Google Chrome

komentari