- - Zaustavite karticu "Prijava" od otvaranja svaki put kada pokrenete Chrome

Zaustavite karticu "Prijava" od otvaranja svaki put kada pokrenete Chrome

Sinkroniziranje je vrlo popularno i izuzetnokorisna značajka u Chromeu koja omogućuje sinkronizaciju povijesti pregledavanja, oznaka, podataka o automatskom popunjavanju, pa čak i aplikacija i proširenja s bilo kojim Chrome preglednikom na koji se prijavite. Značajka sinkronizacije dostupna je na radnoj površini i na mobilnim aplikacijama. Sve što trebate za sinkronizaciju postavki i podataka je Google račun. Na radnoj površini Chrome vrlo snažno inzistira na prijavi i sinkronizaciji podataka. Za privatne sustave značajka sinkronizacije apsolutno je sjajna, ali ako ikada koristite računalo koje ne koristi isključivo vaš prijava, moglo bi dovesti do toga da vaše podatke vidi netko drugi. Možda ćete htjeti izbjeći prijavu pod određenim okolnostima. Postoji i šansa da uopće ne pronađete značajnu značajku u kojoj vam Chrome uporno traži da se prijavite svaki put kada otvorite preglednik može biti više nego neugodno. Evo kako da se zaustavi.

Neka Chrome prestane tražiti da se prijavitesvaki put kad je lansirate lako je. Jedini razlog što se ne zaustavi je taj što iz navike odbacujemo prompt tako da zatvorimo karticu, umjesto da na nju odgovorimo. Da vam Chrome ne bi dosadio više puta, pomaknite se prema dolje po stranici kada se od vas zatraži da se prijavite i samo kliknite "Ne hvala". Chrome to razumije i neće vas ponovno zatražiti da se prijavite.

Chrome - prijava

Ako se ikad trebate prijaviti, otvorite stranicu postavki i to učinite. Ovo je jednostavno da zaustavite otvaranje kartice za nagoveštavanje samo kad pokušavate otvoriti vezu.

komentari