- - Pogledajte ocjene filmova Rotten Tomatoes na IMDb stranicama [Chrome]

Pogledajte ocjene filmova Rotten Tomatoes na IMDb stranicama [Chrome]

Ako tražite nešto što će vam ubiti vrijeme ili drugačijezaista odličan film za gledanje, uvijek se možete uputiti na IMDb i provjeriti jedan od mnogih popisa korisnika ili koristiti ocjene kao prilično točan vodič, ali ako vam je draže drugo mišljenje, pokušajte IMDBRT, To je proširenje za Chrome koje dodaje ocjene saRotten Tomatoes (Flixster) na IMDb stranici filma. Ovo proširenje samo dodaje praktičnost vašem pretraživanju filma; Uvijek se možete uputiti prema Rotten Tomatoes i pogledati film, ali to bi značilo posjetiti dvije različite web stranice, za što je potrebno vrijeme koje većina ljudi radije ne bi trošila. Kad je instalirano proširenje, ocjena Rotten Tomatoes pojavljuje se odmah ispod IMDb i možete pročitati prvih nekoliko redaka recenzija filmova. Ocjene uključuju i Tomatoemeter i ukupni postotak publike filma koji mu je dao ocjenu veću od 3,5.

Ocjene se lijepo uklapaju u IMDb stranice i zauzimaju sevrlo malo (gotovo neprimjetno) vremena za učitavanje. Ako kliknete bilo koju od dvije ocjene, proširenje će otvoriti stranicu filma Rotten Tomatoes na novoj kartici. Dobra stvar u proširenju je ta što se različiti elementi na stranici ne ometaju ni na koji način (nećete vidjeti da tekst ili gumb lebdi na jednom od filmskih plakata).

IMDBRT

S jedne strane, proširenje je izvrsno za korisnikekoji uvijek zadaju IMDb za ocjenu filma. Ako izjavite Google ime filma, njegova IMDb stranica bit će jedan od prvih pet rezultata ili barem na prvoj stranici, pa bez obzira na to kako gledate, produžetak je dobar za IMDb korisnike. Bilo bi još korisnije da proširenje doda i IMDb ocjene na stranici Rotten Tomatoes za film.

Dok korisnici bilo koje web stranice imaju svojepreferencije i općenito će dati važnost jednoj ocjeni u odnosu na drugu, a mogućnost gledanja ocjena iz drugog vjerodostojnog izvora može pomoći u odabiru jednog ili dva filma. Otkrit ćete i da je prilikom nove premijere filma gledanost često nagnuta na početku, a to je samo još jedan slučaj u kojem se IMDBRT može pokazati korisnim za uravnoteženje mišljenja.

Instalirajte IMDBRT za Chrome

komentari