- - Hvordan legge til egendefinerte fliser til hurtiginnstillinger i Android

Hvordan legge til egendefinerte fliser til hurtiginnstillinger i Android

Android 6.0 og har senere et pent Hurtiginnstillingspanel i varslingsskjermen. Hurtiginnstillinger-panelet har noen få forhåndsinnstilte veksler som lar deg slå Bluetooth-, WiFi- og skjermorienteringslås. Android har ikke gjort Quick Settings-panelet OS eksklusivt, og brukere kan legge til eller fjerne fliser til dem. For å legge til egendefinerte fliser, må brukere laste ned en app som vil legge til den flisen de ønsker. Disse appene er tilgjengelige i overflod i Google Play Store. Slik kan du legge til egendefinerte fliser i Hurtige innstillinger i Android.

Finn riktig app

Åpne Google Play Store-appen og søk etterraske innstillinger. Resultatene vil inneholde en lang liste over apper som legger til fliser i Hurtiginnstillinger-panelet. Dette vil omfatte, men er ikke begrenset til, fliser for vær, tidtakere og kameraet. Last ned appen som legger til den flisen du ønsker. Disse appene kan vises eller ikke vises i appskuffen din.

Legg til hurtiginnstillinger

Trekk ned varslingsskyggen hele veien. Trykk på redigeringsknappen, det ene blyantikonet, ved siden av brukeremblemet for å gå inn i redigeringsmodus. Hurtiginnstillingsflisen deler seg i to seksjoner. Under delen 'Dra for å legge til fliser', ser du etter flisen du nettopp installerte via en app. Dra og slipp den til panelet med lagt fliser. Når den er lagt til, klikker du på flisen i Hurtiginnstillinger-panelet for å kjøre den.

Noen fliser, som en værflis eller kamerafliser,kan be om ekstra tillatelser til å kjøre. Værflisen ber om tillatelse til å bruke stedet ditt. En kamerafliser vil sannsynligvis ha tillatelse til å få tilgang til kameraet. Gi den tillatelse til å få den til å gå.

Det er alt som trengs. For å legge til tilpassede fliser i hurtiginnstillinger, er du avhengig av en app. Du kan ikke bare legge til noen app du velger som en flis i Hurtiginnstillinger-panelet som er forståelig.

via XDA Developers

kommentarer