- - Hvordan fungerer interaktiv historiefortelling på Netflix

Hvordan fungerer interaktiv historiefortelling på Netflix

Velg ditt eget eventyr var en populær bokserien for noen tiår siden. Disse bøkene var ganske enkle, ganske korte, men veldig underholdende. Hvert kapittel endte med to eller flere valg for en leser. Leseren kunne velge løpet historien ville ta ved å bla til en annen side. Dette betydde at du hadde en bok med flere avslutninger. Det var en av de mer unike formene for historiefortelling. Netflix har introdusert noe lignende som kalles interaktiv historiefortelling. Interaktiv historiefortelling på Netflix ligner mye på en Velg din egen eventyrbok. Du blir presentert for valg i løpet av en video. Hver og en har et annet utfall.

Kompatible enheter

Du kan se en interaktiv historie på hvilken som helst enhetmen poenget er ikke å se på det. Det er for å samhandle med det. Det er her enhetsbegrensninger kommer inn. Interaktiv historiefortelling på Netflix fungerer på en Smart TV som har en offisiell Netflix-app. Smart TV-fjernkontrollen lar deg velge mellom de forskjellige historiene som du ser. Du kan også spille disse historiene på en iOS- eller Android-enhet. Bruk fingeren til å samhandle med historien og velg et av de presenterte valgene.

Netflix-nettgrensesnittet og Netflix-appen på Windows 10 lar deg ikke samhandle med disse historiene. Det er meningsløst å støpe til en skjerm via Chromecast.

Tilgjengelige titler

Dette er en ny type innhold, og det er bare deten tittel som for øyeblikket er tilgjengelig. Det heter Puss i bok: Fanget i en episk fortelling, og den er tilgjengelig over hele verden. Den har 7+ rangering, så den passer for barn. Det er tilgjengelig for alle uansett hvilken plan de har.

Hvordan spille

Klikk på play-knappen for å begynne å se. Når historien utvikler seg, vil den gi deg et valg å ta. Valgene er til stede gjennom hele historien. Trykk på et av de to valgene for å velge det. Se hvordan valget ditt spiller ut i historien. Når du får et valg, må du gjøre det innen en tidsspalte. Hvis du ikke tar valget innen tidsluken, er det laget for deg.

Du kan hoppe til neste eller forrige valginnenfor tittelen. Bare trykk på skjermen, eller den aktuelle fjernkontrollknappen for å få frem avspillings- / pauseinnstillingene. Du vil se alle valg vises nederst på skjermen. Trykk på en for å hoppe til den delen av historien.

Netflix vil lagre fremgangen din mens du ser,spill, og velg. Du kan alltid gå tilbake til et tidligere valg, og spille hele tittelen igjen. Dette er bare den første tittelen som støtter denne nye funksjonen. Vi gleder oss alle til at Netflix legger til flere titler, og forhåpentligvis vil noen av dem være rettet mot voksne.

kommentarer