- - Innstillinger for Google Chrome Proxy Server

Innstillinger for Google Chrome Proxy Server

Siden vi har gjennomgått nok Google Chromeutvidelser for i dag, det er på tide at vi snakker om Chrome-proxyinnstillinger. Visste du at Google Chrome bruker Internet Explorer sine proxy-serverinnstillinger? Det kan komme deg som en overraskelse, men det er sant.

Gå over til Valg, velg Under fanen Hette, og klikk nå Endre proxyinnstillinger-knappen. Ikke bli overrasket når dialogboksen Internet Properties vises.

Hvis du vil deaktivere eller beholde en annen proxy-serverinnstilling for Google Chrome, er det få kommandolinjebrytere du trenger å lære.

Deaktiver proxy-server

Hvis du vil deaktivere proxy-serveren, høyreklikker du snarveien til Google Chrome og velger Egenskaper. Nå legger du til følgende kommandolinjebryter på slutten av målstien.

proxy-serverkrom

Dette vil gi Chrome beskjed om ikke å bruke noen proxy-innstilling, og vil også overstyre eventuelle andre proxy-innstillinger. Se skjermbilde nedenfor for ytterligere avklaring.

ingen proxy-serverkrom

Tildel proxy-server

Ved å følge metoden over vil deaktivere proxyinnstillinger, men hva hvis du vil tilordne en annen proxyinnstilling til Google Chrome enn for Internet Explorer? Bare legg til IP-adressen og porten etter Proxy Server-bryteren.

proxy-serverinnstillinger krom

Hvor 0.0.0.0 er en hvilken som helst IP-adresse og 8080 er porten. Forsikre deg om at det er lukket i “”.

Se skjermbilde nedenfor for ytterligere avklaring.

innstillinger for google chrome target server

Proxy-unntak (forbikjøringsliste)

Hva om du vil angi unntak? Det er et fint spørsmål som høres vanskelig ut å implementere, men som er ganske enkelt. Du trenger ganske enkelt å legge inn en annen kommandolinjebryter på slutten av kommandolinjebryteren ovenfor sammen med vertene du vil ekskludere.

proxy-bypass-liste

Det komplette målet blir:

proxy-bypass-listen fullført

Ved å skrive inn kommandolinjen ovenfor, vil alle vertervære proxyer gjennom “0.0.0.0” på port 8080 bortsett fra de som peker til google.com, de som peker til addictivetips.com, og de som peker til lokal vert på port 8080.

Forhåpentligvis vil disse kommandolinjebryterne gjøre jobben. Hvis du har problemer, må du gi beskjed i kommentarene.

kommentarer