- - theTabs - Forhåndsvis og bytt mellom faner i alle vinduer [Chrome]

theTabs - Forhåndsvis og bytt mellom faner i alle vinduer [Chrome]

Er du en Internet Explorer-fan mens du hemmelighetå være et skap Chrome- eller Firefox-bruker, eller er det omvendt? Du elsker en nettleser som ikke er Internet Explorer, men det er tider når du ønsker at en bestemt funksjon fra Windows standard nettleser vil bli lagt til din favoritt? En funksjon som vil rokke hvis den legges til andre nettlesere, er hvordan alle åpne faner i Internet Explorer 9 kan forhåndsvises ved hjelp av Windows Aero Peek-funksjonen. Hvis du forhåndsviser enten Chrome eller Firefox, ser du bare den aktive fanen for hvert vindu, og det gjør det vanskelig å finne fanen du leter etter. theTabs er en Chrome-utvidelse som lar deg forhåndsvisealle åpne faner i et hvilket som helst vindu i en ny fane. Selv om den ikke legger til noe som forhåndsvisning av fanen som Internet Explorer har, gjør det det lettere å finne faner i et vindu.

Når det er installert, legger utvidelsen til en knapp ved siden av URL-linjen. Knappen åpner forhåndsvisningsfanen der du kan se forhåndsvisning av miniatyrbilder av alle fanene du har åpnet i det nåværende vinduet.

theTabs

Forhåndsvisning-fanen ser ut som hastighetenNår du klikker på knappen, kan du forhåndsvise miniatyrbilde for hver åpen fane på nettstedet. Hvert miniatyrbilde har to små knapper; maksimere vindusknappen og lukke vinduet x. Ved å klikke på miniatyrbildet kan du bytte til den fanen. I tillegg er det en Oppdater alle forhåndsvisninger lenke til venstre i vinduet som lar deg oppdatere forhåndsvisningen av miniatyrbildene. Når du klikker på maksimeringsknappen på en miniatyrbilde, oppdateres forhåndsvisningen for den aktuelle fanen.

forhåndsvisning av tabulatorene

Det er riktignok ikke det samme som å kunne forhåndsvise alle fanene som er åpne i et vindu fra oppgavelinjen, men det gjør det å finne riktig kategori i et vindu mer praktisk.

Installer Tabs-utvidelsen for Chrome

kommentarer