- - Still inn iPhone-skjermen slik at den slås av automatisk når du er i lommen

Still inn iPhone-skjermen slik at den slås av automatisk når du er i lommen

IPhone kalles en smarttelefon fordi den er detment å holde seg kjent med dine behov og omgivelser for automatisk å optimalisere bruken i størst mulig grad. Du har kanskje installert mange luksusapper på enheten din, men til tider er det de små tingene som gjør mest forskjell i daglig bruk. En slik funksjon er iPhone-evnen til å slå av skjermen når du holder den mot øret under en samtale. Denne oppførselen styres av nærhetssensoren foran på enheten. Det kan hende at det ikke ser ut til å være for mange bruksområder av denne sensoren som standard, men ingen del av en iDevice slipper unna varselet fra de listige utviklerne som jobber for å holde Cydia-butikken befolket. Alltid på nærhet er en ny finjustering som setter nærhetssensoren inndin iPhone til god bruk. Når denne justeringen er installert, kan du raskt aktivere eller deaktivere sensoren fra hvor som helst i operativsystemet ved hjelp av en Activator-bevegelse, noe som får enheten til å svare på den og slå av skjermen når du for eksempel legger enheten i lommen.

Alltid-på-Proximity-Activator
Alltid-på-Proximity-iOS-Cydia

Det kan hende at meningene ikke gir mening med det første, mendet er mange scenarier der Always On Proximity kan komme godt med. Før vi diskuterer noen av bruksscenariene, la oss først finne ut hva nøyaktig Always On Proximity gjør. Tweak fungerer med Activator, men dette betyr ikke at skjermen din blir blank så snart den tildelte bevegelsen er utført. Bevegelsen bringer bare nærhetssensoren til en aktiv tilstand. Du vil få en varsling hver gang finjusteringen kobles til.

Når Always On Proximity er aktivert, vises skjermenblir tomt så snart nærhetssensoren er dekket av et objekt. Nå lurer du kanskje på hvilket formål dette muligens kan tjene. Vel, tilpasningen er mest ment å gi litt bekvemmelighet til måten du samhandler med enheten din før og etter å ha lagt den bort en stund. Vanligvis vil du trykke på av / på-knappen for å låse enheten før du legger den på skrivebordet eller tilbake i lommen, fordi du vil spare dyrebare minutter med batterilevetid. Med denne finjusteringen installert, er alt du trenger å gjøre å plassere den med forsiden ned på skrivebordet eller bare legge den i lommen uten å berøre av / på-knappen. Nærhetssensoren slår automatisk av skjermen for deg, noe som gjør de lange e-post- og meldingssamtalene mye mindre beskattende.

Det kan også komme til nytte hvis du har en passordkode for låseskjermen, ikke ønsker å angi den igjen og igjen mens du er hjemme og foretrekker å ikke deaktivere den helt.

Vi kan ikke si at alle kommer til å likeAlways On Proximity, men hvis du vanligvis finner behovet for å sjekke iDevices flere ganger hvert par minutter, bør du absolutt prøve det. Det er gratis tilgjengelig i Cydias BigBoss-repo.

kommentarer