- - Wallpaper Plus er en komplett appredigering for bilder for iOS [Jailbreak]

Wallpaper Plus er en komplett apper for redigering av bilder for iOS [Jailbreak]

Har du noen gang funnet et bilde på nettet som ville gjort detlage et flott tapet hvis du bare kan beskjære noen få piksler fra siden og kanskje endre størrelsen på det litt? I så fall er det sannsynlig at du ikke endte opp med å bruke nevnte bilde som bakgrunn, med mindre du har en god fotoredigeringsapp på telefonen. Fotoredigeringsapper er veldig populære, og de gode er sjelden gratis, men hvis du har en jailbroken enhet, bør du vurdere å gi Bakgrunn Pluss et forsøk. Appen kan installeres fra BigBoss-depotet, og det er alt du måtte ønske deg i en bilderedigeringsapp. Opprinnelig ment å hjelpe deg med å fikse et bilde som skal brukes som bakgrunn, kan denne appen brukes til omtrent alle slags fotoredigeringsbehov; beskjære, endre størrelse på, legge til tekst, leke med fargetonen på bildet, legge til klistremerker og uttrykksikoner med mer.

Start appen og velg et bilde fra dinkamerarulle eller ta en med kameraet. Du vil være mer enn kjent med fargeeffektene og beskjæringsalternativene appen støtter. Avlingsverktøyet har forhåndsinnstillinger for størrelse slik at du kan få et fint firkantet bilde å bruke på Instagram. Filtereffekter kan brukes, og lysstyrke, kontrast og fargetone kan redigeres fra justeringsalternativet.

Wallpaper Plus effekter
Wallpaper Plus avling

Dette er alle alternativer du er mer ennkjent med siden de vanligvis er en del av de mest grunnleggende appredigeringsappene. De virkelige bemerkelsesverdige funksjonene som gjør at du setter deg opp og legger merke til er tonekurven og tekstalternativene. Trykk på Tonecurve-alternativet og dra punktene på grafen du ser på skjermen for å manipulere fargetonene.

Tekstverktøyene er ganske bra også; kan du legge til en tekst i alle størrelser, farger og velge fra et stort utvalg flotte skrifter. Justeringen av teksten kan også endres for å passe dine behov.

Tapet Pluss tonekurve
Wallpaper Plus tekstalternativer

Andre bilderedigeringsalternativer inkluderer et størrelsesverktøy, klistremerke- og uttrykksikonverktøyene, selv om valgene i begge er ganske slanke, og rotere og uskarpe og fokusere verktøy.

Wallpaper Plus uskarphet
Wallpaper Plus-uttrykksikon

Trykk på gjort, og bildet legges til i appenseget bibliotek hvor du må lagre den manuelt på kamerarullen før du kan bruke den som bakgrunn eller dele den på Instagram. Nevnte jeg at du kan bruke appen for omtrent alle bildene du ønsker, og at den er gratis? Prøv det ut, og jeg tviler på at du noen gang vil prøve en annen bilderedigeringsapp igjen.

kommentarer