- - Installer CyanogenMod 7 Final Release på Samsung Nexus S

Installer CyanogenMod 7 Final Release på Samsung Nexus S

nexus s-cm7
CyanogenMod 7 er en av de mest populærePepperkakebasert AOSP ROM for Android-enheter. Ikke så lenge tilbake mottok vi CM7 RC4 for mange Android-enheter, inkludert Samsung Nexus S. Nå har vi bekreftelse på den stabile utgivelsen av CyanogenMod 7 for Nexus S og en håndfull andre enheter! Så for dere som ventet på den endelige stabile utgivelsen, eller de som var på RC4 og ventet på den endelige oppdateringen, les videre!

Mens RC4 var stabil til daglig bruk som denDen endelige utgivelsen har vist seg å være helt stabil uten feil så langt. Selvfølgelig er denne utgivelsen en dag gammel, og vi kan bli bevist feil, men vi håper at det ikke skjer. Stabil utgivelse inkluderer noen flere funksjoner, for eksempel den nederste statuslinjen som var en Mod av seg selv før. Imidlertid er disse funksjonene nå samlet i ROM, og best av alt, disse funksjonene er nå også funksjonelle på telefoner. Så hvorfor vente, la oss få denne ROM-en kjørt på Nexus S!

CM7 ca.
tweaks

Ansvarsfraskrivelse: Følg denne veiledningen på egen risiko. AddictiveTips er ikke ansvarlig hvis enheten din blir skadet eller murt under prosessen. Videre er denne ROMEN IKKE til Nexus S 4G.

Krav:

  • En forankret Nexus S. Se vår guide for hvordan du skal rote Nexus S.
  • ClockworkMod utvinning 3+ installert. Se vår guide for hvordan du installerer ClockworkMod recovery 3+ en Android-enhet.
  • CyanogenMod 7 Stable Release | Speil
  • Google Apps

Bruksanvisning:

  1. For å begynne, last ned ROM og Google Apps frakoblingen over, og blitz zip-filene via ClockworkMod Recovery. For de nye med blinkende tilpassede ROM-er, se vår guide for hvordan du installerer en ROM eller app fra zip-fil til Android via gjenoppretting.
  2. For de som oppgraderer fra RC1, RC2, RC3 eller RC4, lager du bare en NANDroid-sikkerhetskopi og flasher deretter ROM-en.

For fremtidige oppdateringer og eventuelle spørsmål angående ROM, besøk forumtråden på CyanogenMod.

kommentarer